Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Επέζησα... Γιατί Ήταν Θέλημα Θεού !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Από τις πολλές προκλήσεις που μου πρότεινε η ζωή, από τις πολλές εμπειρίες που έζησα με ανθρώπους, με δύσκολες καταστάσεις, από τις πολλές αντιξοότητες που με επηρέασαν συναισθηματικά, ή που με έκαναν να χάσω το έδαφος κατά καιρούς, αυτό που έχω να πω είναι: Επιβίωσα!!!

Και επέζησα μόνο επειδή ο Θεός με δίδαξε να αντιμετωπίζω τους ανέμους χωρίς να συσσωρεύω το κακό μέσα μου, χωρίς να παραμορφώνω την καρδιά μου, χωρίς να χάνω το καλύτερό μου εαυτό, χωρίς να επιτρέπω στα κακά πράγματα να γίνονται μέρος του παρόντος μου με τρόπο οδυνηρό και αγανακτισμένο.
Είμαστε φτιαγμένοι από ειλικρινή στοργή και όμορφη πίστη, και όσο περισσότερο αφήνουμε πίσω μας ό,τι δεν άξιζε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να προχωρήσουμε μπροστά, να αναπτυχθούμε, να κατακτήσουμε αυτό που λαχταράμε σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Οι θλίψεις δεν προσκαλούνται, έρχονται απροειδοποίητα, αλλά η ομορφιά όλων αυτών είναι ότι έχουν τη δύναμη να μας ξαναχτίσουν από μέσα, καταλαβαίνετε, δεν είπα να τις φιλοξενήσουμε με όλες τις τιμές του σπιτιού, αλλά ότι πρέπει να τις κάνουμε ευκαιρία και όχι όπλο καταστροφής, να τις αντιμετωπίσουμε χωρίς φόβο και να μην τις κανακεύουμε σαν να είναι κύριοι των συναισθημάτων μας, σαν να υπαγορεύουν τους κανόνες της ψυχής μας και να μας κάνουν σκλάβους της πικρίας τους.

Τελικά, η αλήθεια είναι μόνο μία, ότι για όλα υπάρχει σκοπός, και ότι αν σκεφτούμε καλά όλες τις μάχες που αντιμετωπίζουμε, θα βρούμε σε κάθε μία από αυτές ένα μάθημα ζωής, το οποίο θα αποτελέσει μέρος των μελλοντικών μας κατασκευών, και το οποίο πιθανότατα θα μετατραπεί σε αναμενόμενες ευλογίες και ζητούμενα θαύματα, αν δεν δεχτούμε τις συνέχειές τους μέσα μας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου