Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Απαραίτητες Αλλαγές… Για την Ηρεμία μου !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Έκανα κάποιες απαραίτητες αλλαγές στον εαυτό μου! Ξεφορτώθηκα κάποιες συνήθειες και ξαναφτιάχτηκα τον εαυτό μου από κάποιες απογοητεύσεις. Κατέγραψα στην καρδιά μου την εξής φράση: "Δεν πρέπει να με νοιάζει τι είναι κακό", και έβαλα στο κομοδίνο μου τον εξής κανόνα: "Πρέπει να ξυπνάω Κάθε Μέρα Πιστεύοντας".-

Τα πάντα στη ζωή μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από εμάς. Ακόμη και αν η στέγη καταρρέει πάνω στο κεφάλι μας, αν δεν χάσουμε το κουράγιο μας, αν εμπιστευτούμε και ασκήσουμε πίστη, οι πιθανότητες να απαλλαγούμε από τα συντρίμμια θα είναι μεγάλες και τα αποτελέσματα μετά θα είναι τεράστια.

Κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς, ούτε μεγαλύτερος από τα όνειρα και τις κατακτήσεις μας, και σε αυτό πρέπει να προσκολληθούμε, ώστε όλα στη ζωή μας να συμβαίνουν τέλεια. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ρίχνει άμμο στο δρόμο μας, θα βάζει το πόδι του στο δρόμο μας, θα πετάει πέτρες στις ιδέες μας, θα προσπαθεί με κάθε κόστος να μας σταματήσει, αλλά πάντα θα υπάρχει και το μεγάλο πλήθος των υποστηρικτών που θα φωνάζει ένα ακόμα, θα χειροκροτεί κάθε βήμα μας, θα πετάει θετική ενέργεια, θα προσεύχεται για μας, θα υψώνει τη σημαία της ειρήνης και θα λέει: Συνεχίστε πάντα, μπορείτε να τα καταφέρετε.

Δεν μπορούμε να προσκολληθούμε στην κακοδαιμονία, ούτε να τρέφουμε τον εαυτό μας με την καταστροφική κριτική που κάποιοι και άλλοι ξερνάνε για εμάς, γιατί το κουράγιο που κουβαλάμε και η δύναμη που μας καθοδηγεί προέρχεται από μέσα μας, και σε αυτά πρέπει να βάζουμε τις σκέψεις μας και να αναπαύουμε την καρδιά μας, σε αυτές τις βεβαιότητες ότι ο Θεός είναι με το μέρος μας πρέπει να πιστεύουμε.

Όσο για το τι δεν αξίζει τον κόπο, δεν πειράζει! Το μέλλον μας εξαρτάται από το παρόν μας που ζούμε καλά μέσα από τις καλές μας πράξεις και τα καλά μας συναισθήματα, ανεξάρτητα από το τι λένε οι άλλοι για εμάς.

Το κακό πολλών που παριστάνουν τους αγίους είναι ότι δεν ξυπνούν στη ζωή και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που θέλει ο Θεός από εμάς δεν είναι να δείχνουμε με το δάχτυλο, αλλά μια καθαρή καρδιά, βασισμένη στην αγάπη και στην αλήθεια που λέει Εκείνος, χωρίς ανθρώπινες προσθήκες.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου