Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Να είστε ειρήνη στη ζωή των ανθρώπων
και όχι όργανο διχόνοιας…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Θα ήταν καλό αν μπορούσαμε να επιλέγουμε με το χέρι μας ποιος μπαίνει και ποιος φεύγει από τη ζωή μας, θα αποφεύγαμε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις, θα στερούσαμε τον εαυτό μας από πολλές απογοητεύσεις, θα γλιτώναμε από πολλούς κακούς ανθρώπους. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε αυτή τη δύναμη και είμαστε υποκείμενοι στο να υποδεχόμαστε στις καρδιές μας στενόμυαλους ανθρώπους, με επιρροή και μεταμφιεσμένους σε καλούς ανθρώπους.

Είναι λυπηρό αυτό που θα πω, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούνται από το κακό, που παρόλο που σε θαυμάζουν, παρόλο που σε υποστηρίζουν, αποδυναμώνονται κάποια στιγμή επειδή δεν έχουν δική τους γνώμη και επειδή χειραγωγούνται πλήρως από αυτά που λένε οι άλλοι και όχι από αυτά που πραγματικά γνωρίζουν για σένα.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει σεβασμός, τι σημαίνει αγάπη, που δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι αληθινός σε αυτό που νιώθεις, και για ένα σκόντο σου, για ένα ολίσθημα ή για μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζεις, αντί να είναι στο πλευρό σου και να σε εμψυχώνουν, να προσεύχονται, να ζητούν από τον Θεό να πάνε όλα καλά, εκμεταλλεύονται τη στιγμή που είσαι συναισθηματικά αποδυναμωμένος για να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα σαν να μην είχαν γνωρίσει ποτέ την ιστορία σου.

Γι' αυτό πρέπει να κρατάμε την πόρτα κλειστή, χωρίς κενά, χωρίς να δίνουμε ελευθερία σε όσους έρχονται να εισβάλουν στο χώρο μας, γι' αυτό συχνά πρέπει να μιλάμε λίγο και να παρατηρούμε περισσότερο, να καταλαβαίνουμε ότι δεν φέρνουν όλοι καλές προθέσεις και ότι ανθρώπους που θέλουν να μας πληγώσουν και να μας βλάψουν τους βρίσκουμε παντού.

Για τον ίδιο λόγο πρέπει να θέτουμε τον εαυτό μας υπό τη φροντίδα του Κυρίου κάθε μέρα, να αποφεύγουμε να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που δεν προσθέτουν αξία και να προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι με τους άλλους αντί να κρίνουμε και να προσβάλλουμε.

Να είστε ειρήνη στις ζωές των ανθρώπων και όχι όργανο διχόνοιας. Αγάπα τον πλησίον σου όπως αγαπάς τον εαυτό σου, αλλά μην αφήσεις τον εαυτό σου να μολυνθεί από το κακό που κάνει.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου