Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Μην Πιέζετε Την Αγάπη...!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Αγαπήστε και αγαπήστε καλά μπορείτε, αλλά να κρατήστε στο πλευρό σας με τη βία όχι, να φυλακίστε ένα άτομο στα συναισθήματά του από φόβο μήπως το χάσετε, από ανασφάλεια, να νομίζετε ότι η παρουσία του είναι ο αέρας που αναπνέετε, επίσης όχι.

Αν η αγάπη αξίζει, αξίζει και η αμοιβαιότητα, αν πρόκειται να είναι όμορφη, πρέπει να είναι έντονη και αληθινή, αν πρόκειται για μια σοβαρή δέσμευση, τότε πρέπει να έχει παρουσία, στοργή, αγάπη, στοργή, πίστη, συμφωνία και ελευθερία.

Μια καρδιά που φυτοζωεί πεθαίνει, και όταν κάποιος ζει δεμένος με κάποιον άλλον από οίκτο, λύπηση ή συναισθηματικές απειλές, το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί εσωτερικές πληγές, οι οποίες πιθανόν να μολύνουν την ψυχή αυτού που τον αλυσοδένει στο μέλλον.

Όταν κάποιος μας αγαπά με ελεύθερη επιλογή, αυτός ο κάποιος επίσης μας φροντίζει με ελεύθερη επιλογή, παύει να είναι το αφεντικό του κομματιού και αρχίζει να είναι μόνο για εμάς με τη δική του θέληση, επειδή μας θέλει καλά, επειδή μας εκτιμά σωστά και επειδή θέλει να μας έχει καταφύγιο και προστασία.

Μην επιβάλλετε την παρουσία εκείνων που σας ξεκαθαρίζουν καθημερινά ότι δεν σας θέλουν κοντά τους, γιατί εκτός από κουραστική, είναι καταστροφική για την ψυχή σας, και φυσικά, πιο μακριά από τον εαυτό σας, σας παρακινεί να έχετε συμπεριφορές που στην κανονική τους κατάσταση δεν θα είχατε ποτέ.

Δροσερή σχέση είναι αυτή που δεν παραμορφώνει το χαμόγελό σας, ούτε κλέβει την εσωτερική σας γαλήνη, είναι αυτή που σας διαβεβαιώνει για την πραγματικότητα, είναι αυτή που δεν σας αφήνει να χάσετε.

Μην πλανάστε τόσο πολύ, διαφυλάξτε τη συμπεριφορά σας και προστατέψτε και την καρδιά σας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου