Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Συνεχίστε να προσεύχεστε,
ο Θεός προσέχει τη ζωή σας…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Ο Θεός τοποθέτησε τον Μωυσή επικεφαλής ενός λαού για να τον καθοδηγήσει, να τον κατευθύνει, να τον οδηγήσει στη γη της επαγγελίας. Ωστόσο, παρόλο που ήταν εκλεκτός και ευλογημένος, ακόμα και με αυτή τη μεγάλη και αξιόπιστη ευθύνη στα χέρια του, ήξερε ότι η δική του ευφυΐα, η ανθρώπινη ικανότητά του και η φυσική του δύναμη δεν θα τον οδηγούσαν πουθενά, αν δεν τον συνόδευε η παρουσία του Κυρίου (Έξοδος 33:14,15). Ο Μωυσής εξαρτιόταν από τον Θεό και γνώριζε ότι μόνο η παρουσία Του θα τον έκανε δυνατό, άφοβο, ότι η παρουσία Του θα ήταν αυτή που θα του έδινε ανάπαυση, σιγουριά, προστασία και απελευθέρωση.

Η προσευχή μου κάθε μέρα είναι: σε κάθε βήμα, επιλογή ή απόφαση που παίρνουμε, να είναι και Εκείνος παρών στη ζωή μας και να υπερισχύει πάντα το θέλημά Του, ακόμη και αν είναι αντίθετο με το δικό μας. Εκείνος ξέρει πολύ καλά τι κάνει! Δεν ωφελεί να επιθυμούμε τόσα πολλά και να μην έχουμε τη φροντίδα Εκείνου που μπορεί να αλλάξει την ιστορία μας. Δεν ωφελεί να έχουμε το σύμπαν υπέρ μας, αν ο Παντοδύναμος δεν είναι το κέντρο της καρδιάς μας. Δεν ωφελεί να έχουμε υγεία, χρήματα ή μια καλή κοινωνική και συναισθηματική σχέση αν η ψυχή μας είναι άδεια και απροστάτευτη.

Δεν έχει νόημα να βρούμε ένα όμορφο μονοπάτι αν Εκείνος, ο Κύριος, δεν είναι η κατεύθυνσή μας. Αυτός είναι που μας κρατάει, Αυτός είναι που μας οδηγεί στη νίκη, Αυτός είναι που κάνει το καλύτερο να συμβεί για εμάς. Βάλτε Τον στην κεφαλή της ζωής σας, δώστε Του τη δύναμη να σας φροντίζει, προσκαλέστε Τον να είναι στο πλευρό σας, και ό,τι κι αν συμβεί, Εκείνος θα σας ευλογεί πάντα.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου