Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Αναπαύστε την καρδιά σας στον Θεό,
Αυτός σας ανοικοδομεί…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Αυτό που παρηγορεί την καρδιά μου τις δύσκολες μέρες είναι να ξέρω ότι ο Θεός δεν κοιμάται, ότι η φροντίδα Του είναι μεγάλη, ότι η δύναμή Του είναι τεράστια και ότι η ικανότητά Του να βρίσκεται σε όλα τα μέρη και σε όλες τις σκέψεις ταυτόχρονα είναι μοναδική. Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα ή σε αναζήτηση ενός ονείρου, η αναμονή είναι επίπονη, τα μονοπάτια μοιάζουν να γίνονται μακρινά, όλα μοιάζουν να έρχονται εναντίον μας.

Η καρδιά μας σφίγγει & αγχώνεται, ανήσυχα. Τα πράγματα μοιάζουν να παίρνουν απίθανες κατευθύνσεις και η επιθυμία που έχουμε είναι να τα παρατήσουμε όλα, να δράσουμε ανεύθυνα, να πάρουμε ακριβείς αποφάσεις σε μια τόσο λάθος στιγμή και χρειάζεται τόση δύναμη από μέσα μας για να μην τα πετάξουμε όλα στα σκουπίδια.

Ο Κύριος γνωρίζει τα όριά μας, και όταν τα πόδια μας χάνουν τη δύναμή τους, όταν έρχεται η κούραση, Εκείνος ενεργεί. Ξέρει πόσο Τον χρειάζεστε, πόσο πολύ σημαίνει αυτό το όνειρο, πόσο πολύ σας έχει επηρεάσει αυτό το πρόβλημα, σας έχει στερήσει τον ύπνο, σας έχει κάνει να λυπηθείτε.

Ξέρει πολύ καλά πού πονάτε, και όσο κι αν φαίνεται ότι σας έχει εγκαταλείψει, πιστέψτε με, ποτέ δεν σας αφήνει μόνο σας. Όσο περισσότερο επιμένετε και αγωνίζεστε, τόσο περισσότερο σας προετοιμάζει και σας εξοπλίζει.

Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να συνεχίσεις εν μέσω καταιγίδας, αλλά είναι απαραίτητο, ξέρω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, ότι κανείς δεν μπορεί να νιώσει αυτό που νιώθεις, αλλά συνέχισε πάντα, γιατί σύντομα όλα αυτά θα περάσουν και θα θυμάσαι όχι με πόνο, αλλά με χαρά, με ευτυχία, με ευγνωμοσύνη ότι όλα άξιζαν τον κόπο, ότι όλα ήταν απαραίτητα για να γίνεις ακριβώς αυτό που θέλεις σήμερα. Ο Θεός σας ανοικοδομεί... Δόξα Τω Θεώ !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου