Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Κρατηθείτε, Τίποτα Δεν Είναι Μάταιο…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Πραγματικά δεν ξέρω τι πορεία ακολούθησε ο Βαραββάς αφού έλαβε την ελευθερία του, αλλά σίγουρα γνώριζε ότι ένας αθώος είχε καταδικαστεί από τα στόματα πολλών, στη θέση του. Στον άνθρωπο αυτό δόθηκε μια νέα ευκαιρία να γίνει καλύτερος άνθρωπος και να μην κάνει τα ίδια λάθη. Πιστεύω ότι πρέπει να ανέπνευσε έναν αναστεναγμό ανακούφισης, απλώς δεν μπορώ να πω αν μπόρεσε να ευχαριστήσει τον Θεό γι' αυτό.

Δεν πέθανε μόνο για τον Βαραββά, "ο Ιησούς καταδυναστεύθηκε και ταπεινώθηκε, αλλά δεν άνοιξε το στόμα του" (Ησαΐας 53:7), και αυτό έγινε για όλους μας. Διαβάζοντας γι' αυτό το σπουδαίο γεγονός μου υπενθυμίζει ότι, παρόλο που είμαστε ανάξιοι, είμαστε προνομιούχοι και σημαντικοί, και με διδάσκει ότι υπάρχει σκοπός σε όλα, ακόμη και αν ολόκληρο το σύμπαν είναι εναντίον μας. Φαινόταν ότι ήταν το τέλος, φαινόταν ότι το στόμα του λαού ήταν ισχυρότερο και ότι δεν ήταν ο Βασιλιάς, αλλά η σιωπή Του σήμαινε δύναμη, αυτοπεποίθηση και σοφία, και η νίκη Του επί του θανάτου σήμαινε απάντηση.

Ξέρετε τι θέλω να σας πω; Κρατηθείτε, τίποτα δεν είναι μάταιο, χάσατε μια μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται και υπάρχει μια ιστορία νίκης που έχει ήδη γραφτεί από τον Θεό για να εκπληρωθεί στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν. Προσέβαλαν τον Ιησού, Τον χλεύασαν, Του είπαν να αποδείξει τον χαρακτήρα Του, την αξιοπρέπειά Του, τη δύναμη και τη δύναμή Του, αλλά Εκείνος σιώπησε, ώστε η επιστροφή Του να είναι μεγαλειώδης και με δόξα. Ό,τι μας πληγώνει, πληγώνει και Εκείνον…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου