Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν
για να είναι μέρος της ζωής μας !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Υπάρχουν άνθρωποι που άμεσα ή έμμεσα μας κάνουν να επιστρέψουμε στο δρόμο της επιστροφής, μας κάνουν να βρούμε ξανά τη χάρη στη ζωή, μας κάνουν να πιστέψουμε στον εαυτό μας με περισσότερη δύναμη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το χάρισμα να μας κάνουν να βλέπουμε τον καλύτερο εαυτό μας που έχει καταπνιγεί από ένα σκοτεινό παρελθόν, που μας αναγκάζουν να κοιτάξουμε γύρω μας και να αναθεωρήσουμε όλα όσα έχουμε ήδη χτίσει μια μέρα, και μάλιστα, από απροσεξία ή και δειλία κάποιου που δεν εκτιμούμε πια.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι τόσο αντίθετοι με όλα όσα φανταζόμαστε για τον εαυτό μας, που οι διαφορές τους, οι ατελείς τρόποι ύπαρξής τους, οι τεράστιες εσωτερικές τους τρέλες μας βγάζουν από την ομοιομορφία, την καθημερινή κούραση, τη ρουτίνα και μας δείχνουν πόσο σημαντικοί είμαστε για το απλό γεγονός ότι μας αγαπούν ή απλώς μας θαυμάζουν γι' αυτό που πραγματικά είμαστε.

Υπάρχουν άνθρωποι που, χωρίς να το καταλάβουμε, μας δίνουν πίσω τη δύναμη της θέλησης που μας έκλεψαν οι απογοητεύσεις του παρελθόντος και μας κάνουν απαλά να νιώθουμε γιγάντιοι και έτοιμοι για μια νέα αρχή. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας για να μείνουν, και όσο κι αν δεν θέλουμε ή αντιστεκόμαστε στα συναισθήματα που μας φυτεύουν, θα τους επιτρέψουμε να μας κάνουν καλό και τη θεραπεία που μας φέρνουν.

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά ένα δώρο από τον Θεό, μια βεβαιότητα της φροντίδας Του για εμάς και ένα σημάδι ότι Εκείνος ξέρει τι χρειαζόμαστε και ποιος το χρειάζεται επίσης. Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθουν στην ψυχή μας, ξέρουν! Μας κάνουν να νιώθουμε τον πόνο της νοσταλγίας και την επιθυμία να είμαστε πάντα κοντά τους, έστω και μέσα από την καρδιά. Υπάρχουν άνθρωποι που τους ονομάζουμε αγάπη και τους κρατάμε μέσα σε ένα για πάντα που λέγεται το τέλειο θέλημα του Κυρίου. Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν για να είναι μέρος της ζωής μας… Δόξα Τω Θεώ !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου