Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Περιμένετε τον Θεό, την κατάλληλη στιγμή θα σας τιμήσει…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Δεν μπορώ να σου πω σε ποιο σημείο της ζωής σου παραιτήθηκες, ούτε τον λόγο της απόφασής σου, αλλά μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν επιλογές που κάνουμε που δεν κατευθύνονται από τον Θεό, και ότι από την παρόρμηση ενός πόνου, μιας απογοήτευσης ή μιας θλίψης σταματάμε να πιστεύουμε σε κάτι που θα μπορούσε να είναι το κλειδί (σημείο) της ζωής μας, αποφασίζουμε με την καρδιά, με τις συνθήκες, με την κούραση, και αρχίζουμε να ζούμε με μια καθημερινή φόρτιση μέσα μας, για το τι θα μπορούσε να γίνει και τι δεν έγινε, από την αμέλειά μας, από την υπερηφάνεια μας, από την έλλειψη πίστης.

Δεν είναι εύκολο να έχεις μεγάλα και όμορφα όνειρα όταν η καρδιά σου είναι αδύναμη από τις μάχες που έχεις δώσει, δεν είναι εύκολο να πεις ότι έχω πίστη όταν αυτό που θέλουμε περισσότερο δεν έχει συμβεί ακόμα, αλλά ανάμεσα στο να τα παρατήσω και να συνεχίσω, εμπιστεύομαι Εκείνον που τα κάνει πραγματικότητα.

Αυτό που έχω να σας πω σήμερα είναι ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή σας, μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας, τα παιδιά σας, την οικογένειά σας, την υγεία σας, την ευημερία σας, το γάμο σας, το πρόσωπο για το οποίο χτυπάει δυνατά η καρδιά σας, γιατί όταν νομίζουμε ότι δεν αντέχουμε, τελικά κερδίζουμε, καταλήγουμε να διασχίζουμε τη θάλασσα, καταλήγουμε να κοιτάμε πίσω και να συνειδητοποιούμε ότι κάθε δάκρυ, κάθε ταπείνωση, κάθε διωγμός, κάθε αντιξοότητα άξιζε τον κόπο, καταλήγουμε να είμαστε σίγουροι ότι όλα άξιζαν τον κόπο, ναι, για να συλλογιστούμε όλοι τη δόξα του Θεού στη ζωή μας.

Μην τα παρατάτε! Παρακαλώ συνεχίστε, Εκείνος, ο Κύριος, θα τιμήσει την πίστη σας. Δεν ξέρω σε ποια καρδιά απευθύνομαι τώρα, αλλά ξέρω ότι ο Θεός θέλει να σας μιλήσει..... Μην ανησυχείτε για τη σιωπή σας, Εκείνος εργάζεται για λογαριασμό σας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου