Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Είμαι εδώ για να σας δώσω να καταλάβετε
ότι αν δεν ήσασταν τόσο ικανοί, τόσο δυνατοί
και τόσο υγιείς στην πίστη,
δεν θα στεκόσασταν πλέον όρθιοι…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Σήμερα ήρθα να μιλήσω για την πίστη και σας λέω, δεν είμαι εδώ για να σας κάνω να κλάψετε ή να θρηνήσετε για τις δύσκολες μέρες που περνάτε, αλλά για να σας κάνω να καταλάβετε ότι αν δεν ήσασταν τόσο ικανοί, τόσο δυνατοί και τόσο υγιείς στην πίστη, δεν θα στεκόσασταν πια όρθιοι.

Σας παρακαλώ, μη με διακόψετε, γιατί η ικανότητά σας να διασχίσετε αυτή τη θάλασσα είναι πολύ μεγαλύτερη από τους ανέμους που κυκλοφορούν γύρω σας και θα σας εξηγήσω γιατί, αλλά πρώτα θέλω να πάρετε μια βαθιά ανάσα, να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να επαναλάβετε δυνατά στον εαυτό σας: Είμαι κάτι παραπάνω από νικητής! Αυτός που κατοικεί μέσα μου είναι μεγαλύτερος και ισχυρότερος από όλα όσα έρχονται να με καταστρέψουν.

Ούτε καν ο Αβραάμ δεν φανταζόταν ότι είχε τέτοια πίστη, μέχρι που ο Θεός του ζήτησε πίσω τον Ισαάκ, τον γιο που τόσο ποθούσε. Θα μπορούσε να αμφισβητήσει, να φωνάξει, να απελπιστεί, αλλά απλώς υπάκουσε χωρίς να πει σε κανέναν τι συνέβαινε στην ψυχή του.

Πιστεύω ότι πολλοί που τον είδαν να περνάει με τον γιο του στο δρόμο για τη θυσία δεν μπορούσαν να φαντα-στούν ότι η καρδιά του ήταν διχασμένη, αλλά ο Κύριος ήξερε και τον δοκίμασε μέχρι την τελευταία στιγμή. Ίσως εκείνη τη στιγμή κοίταξε κι αυτός μέσα του και για ένα δευτερόλεπτο ένιωσε φόβο, δεν μπορώ να πω, ήταν άνθρωπος σαν κι εμάς, υποκείμενος σε συναισθήματα, αλλά δεν έκανε πίσω από τον σκοπό του, και ο Θεός τον τίμησε.

Μερικές φορές φαίνεται ότι δεν θα επιβιώσουμε ή ότι δεν έχουμε αρκετή πίστη για να αντιμετωπίσουμε τις αντίξοες καταστάσεις στη ζωή μας, αλλά πιστέψτε με, η πίστη δεν ορίζεται από το μέγεθος, αλλά από την ύπαρξή της μέσα μας, ακόμη και αν έχει το μέγεθος ενός σπόρου μουστάρδας, όπως περιγράφει η Βίβλος.

Το να αισθάνεστε κουρασμένοι, λυπημένοι, να θέλετε να ενεργείτε ανεύθυνα κατά καιρούς είναι φυσιολογικό, αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι να αρνείστε τη μεγάλη δύναμη που έχετε, ακόμη και εν μέσω πόνου. Κάθε καταιγίδα περνάει, και δεν θα σας πω ψέματα, αφήνουν κάποιες ζημιές, αλλά περνούν. Τα χάλια που αφήνουν είναι ανεπανόρθωτα στα μάτια μας, αλλά με την κίνηση των χεριών του Κυρίου είναι έργα που ξαναχτίζονται.

Έχετε πίστη!!! Εεεε Ψιτ, το να τα παρατήσετε τώρα, μετά από τόσα βήματα που έγιναν, μάχες που κερδήθηκαν και δάκρυα που χύθηκαν στην πορεία, είναι ανόητο! Σηκωθείτε και συνεχίστε, η ιστορία σας συνεχίζεται. Πιστέψτε, ό,τι είναι αδύνατο για εσάς είναι εφικτό για τον Θεό, και μην κοιτάτε τις συνθήκες, εστιάστε σε αυτόν που σας έδωσε την υπόσχεση και προχω-ρήστε μπροστά.


Υ.Γ. Τι γράφει η άνω φωτογραφία?? A fe E A Certeza Daquilo Que Esperamos E A Prova ?? Das Co Isas Que Nao Vemos… Σε νοηματική μετάφραση… Η πίστη είναι η βεβαιότητα αυτού που ελπίζουμε και η απόδειξη?? Από αυτά που δεν βλέπουμε!!

The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου