Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Αν δεν θέλετε να μείνετε, αφήστε το!! Ο Θεός διορθώνει την κατάσταση…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Υπάρχουν άνθρωποι που μπερδεύουν το να αφήνεις να φύγει, με το να φύγει. Η αποδέσμευση έχει πολλά να κάνει με την αποδέσμευση. Επιτρέπεις στο άτομο να κάνει την επιλογή του χωρίς να επιμένεις να μείνει, χωρίς να εκλιπαρείς για την αγάπη σου και την πρόθεσή σου, χωρίς να θέλεις να μείνει στο πλευρό σου από οίκτο και όχι από αγάπη. Η αποδέσμευση έχει τη γεύση της ελευθερίας, ανοίγεις την πόρτα, γυρνάς την πλάτη σου, καταπίνεις το κλάμα, αναπνέεις βαθιά και το άτομο καταλαβαίνει ότι ο κόσμος είναι δικός του, αλλά θα βρει παρηγοριά μόνο στη δική σου καρδιά.

Η αποδέσμευση σας απελευθερώνει από τη συναισθηματική σκλαβιά και σας διδάσκει ότι οι άξιοι είναι οι άνθρωποι που προσφέρουν τον εαυτό τους και ότι το άτομο που θέλει να μείνει δεν δικαιολογείται, δεν κάνει σκηνή, δεν επιτίθεται, δεν προσβάλλει, δεν ασεβεί και δεν θέλει, με κανέναν τρόπο, να σας κάνει να υποφέρετε.

Το να αφήσετε να φύγει δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπετε αυτόν που αγαπάτε, αντίθετα, είναι επειδή τον αγαπάτε τόσο πολύ που αφήνετε το δρόμο ανοιχτό, ακόμα κι αν πονάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε, αλλά ότι αποφασίζουμε να μην υποφέρουμε άλλο κρατώντας στο πλευρό μας ένα άτομο που ήταν μακριά από την καρδιά μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Θεός γνωρίζει τα πάντα και αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα όσα εναποθέτουμε στα χέρια Του με την προσευχή. Αφήστε το…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου