Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ο Θεός δεν χρειάζεται θορύβους για να πει
ότι έχει δύναμη, ενώ εμείς είμαστε ήσυχοι
στην προσευχή, Εκείνος ενεργεί…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Υπάρχουν μέρες που η καρδιά μας είναι λίγο κουρασμένη από κάποιους αγώνες, κάποιες καταστάσεις, κάποια όνειρα που ζητάμε, προσευχόμαστε, κλαίμε και ξυπνάμε την επόμενη μέρα και δεν τα βλέπουμε, κάποιους πόνους που λίγοι γνωρίζουν. …

…Δεν είναι εύκολο να πρέπει να περιμένουμε, δεν είναι εύκολο να πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα καλυτερέψουν, ότι θα τα καταφέρουμε, ότι θα γίνει ένα θαύμα, γιατί ο χρόνος περνάει και φαίνεται ότι όλα απομακρύνονται περισσότερο από εμάς, ακόμα και ο Θεός.

Συνεχίζω να φαντάζομαι τη θλίψη του Αβραάμ και της Σάρας όταν επιθυμούσαν ένα γιο, τον χρόνο που περνούσε, τους ανθρώπους που απαιτούσαν, τα κατηγορηματικά βλέμματα γύρω τους, την εσωτερική πίεση που σφυροκοπούσε το μυαλό τους και πλήγωνε την καρδιά τους, μέχρι που, ήδη προχωρημένης ηλικίας, ο Θεός έκανε το θαύμα να συμβεί και στην αγκαλιά της Σάρας παρέδωσε τον Ισαάκ.

Αυτό που έχω να σας πω σήμερα είναι: Μερικές φορές μπορεί να αργεί πολύ και η πίστη σας να είναι μικρή λόγω των πολλών δοκιμασιών που συμβαίνουν στη ζωή σας, αλλά ο Κύριος εργάζεται υπέρ σας, κάνει κάτι καινούργιο, έστω και σιωπηλά, γιατί δεν χρειάζεται θόρυβο για να πει ότι έχει δύναμη, ενώ εμείς είμαστε σιωπηλοί στην προσευχή, Εκείνος ενεργεί.

Μην παραπονιέσαι, μην γκρινιάζεις, μην δίνεις σημασία σε όσους κοροϊδεύουν την επιμονή σου να πιστεύεις, όλα θα συμβούν όπως πρέπει, την κατάλληλη στιγμή, με τον κατάλληλο τρόπο και με τον πιο όμορφο και εκπληκτικό τρόπο για σένα. Πιστέψτε και επιμείνετε.... Ο Ισαάκ σας θα φτάσει…. Αμήν !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου