Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Αγάπη Αγάπη...!!!

Κοινωνία/Σχέσεις Συναισθήματα Συμπεριφορά !!!


Είμαι από εκείνους που αγαπούν την ΑΓΑΠΗ , που ποντάρουν στην αλήθεια των συναισθημάτων, που βρίσκουν σούπερ όμορφα ζευγάρια που συμπλέκονται για μια ζωή, χωρίς να αφήνουν τον χρόνο να γίνει εχθρός της καρδιάς τους. N(amor)ar{ Φλερτάρω } είναι να αισθάνεσαι τον άλλο μέσα σου, είναι να θέλεις να δώσεις καταφύγιο σε δύσκολες στιγμές, είναι να νοιάζεσαι έστω και από μακριά, είναι να λείπεις έστω και αν η παρουσία είναι συνεχής, είναι μια υπερχείλιση στοργής, είναι να μην αφήνεις ποτέ αυτό που είναι όμορφο μέσα μας και μας κάνει να φτάνουμε τον άλλο.

Το να αγαπάς σημαίνει να ζεις τη ζωή σου έχοντας μια δέσμευση για μια άλλη ζωή, σημαίνει να αναλαμβάνεις την ευθύνη για ένα χαμόγελο που αν και δεν είναι του συνόλου, είναι πάντα απαραίτητο για να υπάρχουν οι μέρες μας με έναν όμορφο και εκπληκτικό τρόπο. Δεν υπάρχει σχέση που να μην περνάει δύσκολες στιγμές, που να είναι τέλεια, που να μην έχει ορισμένες δυσκολίες.

Δεν υπάρχουν ζευγάρια που να μην απογοητεύονται ο ένας από τον άλλον, ή που για κάποιο χρονικό διάστημα ή για ορισμένες καταστάσεις δεν χάνονται, δεν υπάρχει αγάπη που να μην κλονίζεται κατά καιρούς από τις συνθήκες της ζωής, αλλά υπάρχει πάντα η νέα αρχή του Θεού στις καρδιές που Τον προστατεύουν πραγματικά και είναι πρόθυμες να φροντίσουν τον άλλον ακόμη και αν όλα φαίνονται αδύνατα.

Σε όσους δεν είναι ερωτευμένοι, έχω μόνο να πω ότι η εμπιστοσύνη στον Θεό είναι μέρος εκείνων που κουβαλούν μέσα τους μια νέα ελπίδα και μια όμορφη πίστη, ότι το ημερολόγιο, η ηλικία, η κοινωνία δεν καθορίζουν τη ζωή ή την καρδιά, ότι η τελειότητα συμβαίνει μέσα από τις ελπίδες μας και ότι είναι καλύτερα να έχουμε την κατάλληλη στιγμή για όλα τα πράγματα παρά να υποφέρουμε για κάτι που δεν ήταν γραφτό να γίνει.

Για τους ερωτευμένους, αγαπήστε όχι μόνο με όμορφα λόγια ή ντελικάτες χειρονομίες, αλλά για την αλήθεια των συναισθημάτων, εκτιμήστε ποιος περπατάει μαζί σας, μην ξεγελιέστε από τις περιπέτειες που σας προσφέρει η ζωή, μην χάσετε αυτόν που μια μέρα σας βρήκε από την καρδιά και αποφάσισε να σας φροντίσει. Και σε όλους, κάντε την αγάπη σας καλή θέληση και να έχετε πάντα μια σοβαρή σχέση μεταξύ σας.

Να αγαπάτε ο ένας τον άλλον και να ακμάζετε
μέσα από την ελευθερία του συναισθήματος, όχι μέσα από Εξάρτηση…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου