Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ο καθένας, αναγκαστικά, θα θερίσει
ακριβώς αυτό που έχει φυτέψει
στο έδαφος της ύπαρξής του!!!

Χριστιανικές Παραδοχές Vs Κοινωνία/Σχέσεις~Συμπεριφορά


Τα μάτια του Κυρίου είναι σε κάθε τόπο, βλέποντας το κακό και το καλό
(Παροιμίες Χριστιαν. 15:3).


Τα μάτια του Κυρίου που αναφέρονται σε αυτό το εδάφιο σημαίνουν ότι η παρουσία του Θεού είναι παντού, και αυτό περιλαμβάνει τη σκέψη και την καρδιά. Ό,τι μας συμβαίνει ή ό,τι σχεδιάζουν εναντίον μας, φανερά ή κρυφά, το γνωρίζει. Ό,τι κάνουμε ή ό,τι αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε το ξέρει κι Εκείνος. Οι πράξεις μας είναι ελεύθερες, αλλά παρακολουθούνται από Εκείνον. Ο Θεός μας επιτρέπει να κάνουμε επιλογές, να παίρνουμε αποφάσεις, να ενεργούμε απερίσκεπτα, αλλά δεν μας απαλλάσσει από τις συνέπειες, ακόμη και αν γυρίσουμε πίσω και διορθώσουμε τα πράγματα.

Το κακό που γίνεται εναντίον μας, ή που ασκείται από εμάς, έχει ήδη προγραμματισμένη συγκομιδή, και τίποτα δεν περνά απαρατήρητο από τα μάτια Εκείνου που μας φροντίζει. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι μερικές φορές, το να προχωράς και να αφήνεις το παρελθόν είναι η καλύτερη απάντηση που μπορείς να δώσεις σε κάποιον που σου έκανε τόσο κακό, που πλήγωσε την ψυχή σου και που έπαιξε το θύμα τοποθετώντας σε, στα μάτια κάποιων, ως το χειρότερο πλάσμα.

Θέλω επίσης να σας πω ότι η συγχώρεση είναι κάτι για τους ανθρώπους που γνωρίζουν πόσο ζηλωτής, δίκαιος και αληθινός είναι ο Θεός και ότι ο χρόνος είναι τόσο δάσκαλος όσο και ο πόνος και τα βάσανα που σας προκάλεσαν, είτε σκόπιμα είτε όχι. Η ιστορία της ζωής σας γράφτηκε για να έχει συνέχεια και σε αυτήν υπάρχουν πολλά που πρέπει να επιτευχθούν, αλλά κανείς δεν αλλάζει.

Υπάρχουν μεταρρυθμίσεις και νέες κατασκευές. Τις περισσότερες φορές οι νέες κατασκευές είναι πιο αποτελεσματικές από το να προσπαθείς να αναμορφώσεις αυτό που αναγκαστικά πρέπει να καταστραφεί και να ξεχαστεί. Ο καθένας θα θερίσει ακριβώς αυτό που έχει φυτέψει στο έδαφος της ύπαρξής του.

Μην πλανάσθε- ο Θεός δεν κοροϊδεύεται,
διότι ό,τι σπέρνει ο άνθρωπος, αυτό θα θερίσει
(Επιστολη προς Γαλάτας 6:7).

Όσο καλά κι αν όλα φαίνονται να πηγαίνουν, στη ζωή εκείνων που ασκούν μόνο το κακό, υπάρχει μια μικρή πόρτα που ονομάζεται συνείδηση χωρίς ειρήνη και χαμόγελο χωρίς χαρά. Η ζωή δίνει μια απάντηση σε όλα, και αυτό δεν είναι πλέον δική μας δουλειά.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου