Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Γράμμα σε σένα, νεαρή κοπέλα,
που ξεκινάς μια νέα φάση στη ζωή σου…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε αυτό, Όλα Τα Νέα Έχουν Γίνει!! Συμμετέχετε σε αυτή την αρχή και αγκαλιάστε τα νέα ξεκινήματα, ακόμη και αν σας είναι τόσο δύσκολο να προχωρήσετε με αυτόν τον λανθάνων πόνο στο στήθος σας. Η σειρά σας μπορεί να μην ήταν καλή, αλλά η νέα σας χρονιά θα είναι. Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν αξίζει περισσότερο από την αυτοαγάπη μας και τη δύναμη του να είμαστε αυτό που είμαστε, ακόμη και αν ο άλλος δεν το έχει παρατηρήσει.

Όποιος μας πληγώνει, μας διδάσκει επίσης πολλά, και ένα από τα σπουδαιότερα μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε είναι ότι, ανεξάρτητα από το κακό που μας κάνει ο άλλος, ο Θεός είναι αυτός που χαράζει τα μονοπάτια μας και γράφει την ιστορία μας, και σε αυτό που κάνει δεν μπορεί να παρέμβει κανένας άνθρωπος.

Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, και όσο περισσότερο προσπαθείτε να σηκωθείτε όρθιοι, τόσο περισσότερη δύναμη θα έχετε και τόσο καλύτερο θα είναι το όραμά σας για το μέλλον. Όσο για το άτομο που σας έριξε σε εκείνο το συναισθηματικό πηγάδι και σας γύρισε την πλάτη πιστεύοντας ότι θα πεθάνετε μέσα σε αυτό, μπορώ να σας πω μόνο τα εξής: Θα θυμάται τα τελευταία λόγια που σας είπε πριν σας απομακρύνει.

Θα θυμάται τις πολλές υποσχέσεις που σας έδωσε και πόσο διστάζατε να τις πιστέψετε εσείς οι ίδιοι. Θα θυμάται πότε σας είπε ότι σας σκέφτεται. Θα θυμάται τις πολλές αγάπες που ανταλλάξατε, τα πολλά γέλια, αλλά και τις φορές που ανταλλάξατε βλέμματα με τόσο απλό και ειλικρινή τρόπο από μέρους σας. Ναι, θα θυμάται ότι είχατε μια ιστορία και θα θυμάται επίσης πόσο πολύ σας έκανε να κλάψετε.

Θα θυμάται τις δικαιολογίες που έπρεπε να επινοήσετε για να δικαιολογήσετε τα λάθη σας και πόσο πονούσε η ψυχή σας όταν ξέρατε ότι δεν σας σεβόταν και δεν σας εκτιμούσε καν. Θα θυμάται ότι εσείς ήσασταν αυτός που έφυγε από τη σκηνή.

Θα νιώσει ό,τι ένιωσες εσύ κάθε μέρα, και θα θέλει επίσης να σε ξανακοιτάξει, να ακούσει τη φωνή σου, να νιώσει την παρουσία σου και να ξαναζήσει όλα όσα έζησες με πιο έντονο τρόπο, αλλά όλα αυτά θα είναι μάταια μέσα σε ένα has-been{ πρώην } που προβάλλει με το να είναι άπιστος και δειλός μαζί σου. Θα θυμάται όλα όσα σας έκανε, απλώς δεν θα καταλαβαίνει γιατί σας έχασε. Αλλά αυτό δεν θα είναι πλέον το πρόβλημά σας…


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου