Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Σύντομα, πολύ σύντομα, αυτό το παρόν θα γίνει παρελθόν και θα γελάτε πολύ με όλα αυτά !!!

Κοινωνία/Σχέσεις Συναισθήματα Συμπεριφορά !!!


Σύντομα, πολύ σύντομα μάλιστα, αυτό το παρόν θα μετατραπεί σε παρελθόν και θα γελάσετε πολύ με όλα αυτά. Λέω ότι θα γελάσετε γιατί ο πόνος θα μετατραπεί σε χαρά, η ταπείνωση σε τιμή, οι προσβολές σε μάθηση, οι απροσδόκητες απώλειες σε αξίες και το κακό σε καλό. Θα θυμάστε πόσο κουρασμένοι ήσασταν σε αυτόν τον κόσμο και πόσες φορές η πίστη σας ήταν ισχυρότερη από τις περιστάσεις.

Θα καταλάβετε γιατί έπρεπε να περάσετε όλα αυτά μέσα από κάθε σας επίτευγμα, γιατί ο Θεός σας απομάκρυνε από κάποιους ανθρώπους, γιατί κάποιες πόρτες σας έκλεισαν και πόσα πολλά αναπτύξατε και μάθατε μέσα σε αυτές τις επώδυνες και μακρόχρονες διαδικασίες.

Θα καταλάβετε τα σημάδια που τόσες φορές σας έχει στείλει μέσα από κάποιες λεπτομέρειες και που, επειδή νιώθατε πάρα πολύ και παρατηρούσατε πολύ λίγο, αγνοούσατε. Θα ευχαριστείτε πολύ τον Θεό για κάθε κατάσταση και θα καταλάβετε ότι αυτό που για σας ήταν αγώνας, απώλεια, πόνος και δυστυχία, για Εκείνον ήταν μόνο μια προετοιμασία. Ο Θεός σε φροντίζει. Σας μεταχειρίζεται για να λάβετε το καλύτερο της ζωής μέσα στο θέλημά Του για σας.

Ο Θεός μας έφερε εδώ για να μας αποδείξει ότι οι σκοποί Του συνεχίζονται, ότι έχουμε ακόμα υποσχέσεις μπροστά μας και ότι αν θέλουμε να φτάσουμε εκεί, πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Μακάρι να Του είμαστε πάντα ευγνώμονες για τα πάντα, μακάρι να ξέρουμε να περιμένουμε το χρόνο Του για όλα τα πράγματα και μακάρι τίποτα να μην έρθει για να μας στερήσει την πίστη και την ελπίδα.

Κάθε μέρα θα υπάρχει πάντα ένας νέος ήλιος, μια νέα ευκαιρία και μια νέα δυνατότητα. Τίποτα δεν είναι μάταιο, πίσω από κάθε πρόκληση θα υπάρχει πάντα μια εμπειρία μάθησης. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, οι καθημερινοί αγώνες μας προετοιμάζουν για να κατακτήσουμε το εξαιρετικό...!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br , ceciliasfalsin.com.br { link2}

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου