Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ο Θεός εργάζεται για εμάς! Όλα θα πάνε καλά!!!

Λόγος Του Θεού Vs Υπέροχες Χριστιανικές Παραδοχές !!!


Σήμερα, είπα στο Θεό ότι όλα έμοιαζαν τόσο αβέβαια για εμάς, ότι ο κόσμος έγινε ξαφνικά τρομακτικός, ότι ο φόβος κατέλαβε τις καρδιές μας και ότι ήμασταν κουρασμένοι, ανήσυχοι και στενοχωρημένοι. Ότι επιθυμούσαμε με αγωνία μια άμεση, θετική απάντηση από Αυτόν, ώστε να ηρεμήσει η ψυχή μας και να επανέλθουν όλα όπως ήταν πριν, και με έκανε να σκεφτώ τον Ιεζεκιήλ, όταν εν Πνεύματι τον πήγε σε μια κοιλάδα όπου υπήρχε μεγάλος αριθμός ξερών οστών και τον ρώτησε αν μπορούσαν να αναστήσουν αυτά τα οστά.

Ο Ιεζεκιήλ απάντησε: "Εσύ μόνο ξέρεις, Κύριε! Και ο Κύριος τον πρόσταξε να προφητεύσει πάνω σε αυτά τα οστά, ώστε να ενωθούν και να υπάρξει ξανά ζωή, και αυτό συνέβη. Από αυτά τα οστά σχηματίστηκε ένας μεγάλος στρατός. Και ο Θεός του είπε: Αυτά τα οστά είναι ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ. Έδειξε στον Ιεζεκιήλ ότι όταν Εκείνος διατάζει, το θαύμα συμβαίνει, και ότι αρκούσε στον Ιεζεκιήλ να ανοίξει το στόμα του, να προφητεύσει στο όνομά Του, για να συμβεί το αδύνατο και να σχηματιστεί ένας μεγάλος στρατός που θα έφερνε στον Ισραήλ νέα ελπίδα.

Αυτό που θέλω να καταλάβετε είναι ότι υπάρχει ελπίδα για εμάς και ότι η πίστη που ασκούμε, ακόμη και μπροστά στις δυσκολίες, είναι πράγματι μεταμορφωτική και μπορεί να φέρει ζωή και αποκατάσταση σε όλα όσα φαίνονται απελπιστικά για εμάς. Δεν μιλάω μόνο για την παρούσα κατάστασή μας, αλλά για όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Ιεζεκιήλ προφήτευσε επειδή πίστευε, και εμείς μπορούμε να κάνουμε το ίδιο.

Προφητεύστε τώρα, προφητεύστε θεραπεία, ευημερία, συμφιλίωση, αποκατάσταση, ανανέωση. Προφητεύει ανοιχτές πόρτες ακόμη και μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, προφητεύει ότι ο Θεός είναι αυτός που κάνει το θαύμα. Μόνο Εκείνος ξέρει τι είναι καλό για εμάς. Στα φυσικά μάτια φαίνεται ότι όλα έχουν χαθεί, αλλά στα μάτια της πίστης υπάρχει μια εξαιρετική κίνηση που μας λέει ότι όλα θα πάνε καλά… Το Ακούτε που σας το Λέω???… Όλα Καλά !!!

The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου