Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Μην ανησυχείτε:
Ό,τι παρασύρει ο αντίθετος άνεμος με τη βία,
ο Θεός το επιστρέφει στην τελική μάχη !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Ίσως όλα αυτά που επιθυμώ να κατακτήσω να μην είναι στα σχέδια του Θεού για τα δικά μου, και δέχομαι τις απαραίτητες αλλαγές ακόμη και αν δεν καταλαβαίνω τις διαδικασίες. Αποδέχομαι το θέλημά Του που είναι τέλειο και ευχάριστο και δεν εγκαταλείπω τα όνειρά Του για μένα.

Αυτές τις μέρες συμβούλευα μια φίλη μου, να σέβεται τον εαυτό της, να μην τρέφει το κακό του άλλου που της ερχόταν με τη μορφή προσβολών, κριτικής και προσβολών, να μην εστιάζει σε ό,τι προσπαθούσε να την αποσταθεροποιήσει συναισθηματικά, αλλά να κοιτάζει τον εαυτό της πιο προσεκτικά και να καταλαβαίνει ότι αυτό που ενοχλεί τον δράστη είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση χωρίς να χάνει τον εαυτό της.

Αυτό που μας λείπει πολλές φορές όταν αντιμετωπίζουμε κάποια δυσμενή κατάσταση είναι η αυτογνωσία, είναι η βεβαιότητα για το ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να γίνουμε αν καταφέρουμε απαλά να μας πειθαρχήσουμε, να μας κυριαρχήσουμε, να μας κατανοήσουμε με αντικειμενικό τρόπο και να μας αγαπήσουμε ακόμα και αν οι άλλοι δεν μας αγαπούν ή δεν μας αποδέχονται όπως θα έπρεπε. Οι άνθρωποι που δεν εκτιμούν τον εαυτό τους αποδέχονται οτιδήποτε, οποιονδήποτε, οποιοδήποτε συναίσθημα και οποιαδήποτε κατάσταση.

Όμως όσοι ανακαλύπτουν τον εαυτό τους γνωρίζουν πολύ καλά ότι το να τους αρέσει ο εαυτός τους είναι μέρος αυτού, το να αγαπούν τον εαυτό τους είναι μέρος αυτού, το να κατανοούν τον εαυτό τους και να μην τους επιτρέπουν να σαμποτάρουν την αυτοεκτίμησή τους είναι επίσης μέρος αυτού. Ο Θεός είναι αυτός που γράφει την ιστορία μας και όσο σκληρά και αν προσπαθούν να την αλλάξουν, το θέλημά Του υπερισχύει πάντα σε όλα.

Η συμβουλή μου προς εσάς, που προσπαθείτε να ζήσετε ένα νέο ξεκίνημα, που καταφέρνετε να κάνετε τα πρώτα βήματα μετά από μια απρόσεκτη θύελλα που πέρασε, είναι ότι όλα θα πάνε καλά. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν σιγά-σιγά και θα καταλάβετε ότι υπάρχει ένας σκοπός που εκπληρώνεται στη ζωή σας. Απλά μην φύγετε από το σπίτι σας για τίποτα.

Προστατέψτε την καρδιά σας και προχωρήστε χωρίς να ανησυχείτε για το τι θα πουν, θα σκεφτούν, θα φανταστούν, θα δημιουργήσουν ή θα ζωγραφίσουν οι άλλοι για εσάς. Ανασυγκροτήστε τον εαυτό σας, ξαναφτιάξτε τον εαυτό σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας και μάθετε: Μην ανησυχείτε: Ό,τι ο αντίθετος άνεμος παίρνει με τη βία, ο Θεός το επιστρέφει στην τελική μάχη. Το μυστικό είναι να κοιτάτε μπροστά.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου