Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Αυτό που είναι η ευλογία του Θεού στη ζωή σας,
κανείς, όσο κι αν προσπαθεί να σας το πάρει,
δεν μπορεί να το πάρει με το χέρι…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Ο Θεός απαντά στις προσευχές μας με ανεξήγητους τρόπους και μέσω του λόγου του μας καθοδηγεί για κάθε επιλογή ή απόφαση. Όταν ασχολούμαστε μαζί Του, όταν αφήνουμε τους εαυτούς μας στα χέρια Του, όταν Του εμπιστευόμαστε τα όνειρά μας και τις επιθυμίες της καρδιάς μας, Εκείνος κάνει το θέλημά Του μέσα μας και μας δείχνει ξεκάθαρα αυτό που η απελπισία ή τα ταραγμένα και απελπισμένα συναισθήματά μας συχνά δεν μας επιτρέπουν να δούμε.

Ο βασιλιάς Σολομώντας αντιμετώπιζε μια περίπλοκη υπόθεση, η οποία απαιτούσε από αυτόν, εκτός από πολλή υπομονή και έλεγχο, και σοφία. Ήρθε αντιμέτωπος με δύο μητέρες που ισχυρίζονταν ότι ήταν η μητέρα ενός παιδιού. Και οι δύο είχαν αποκτήσει παιδιά, αλλά η μία από αυτές είχε κοιμηθεί κατά λάθος, ή ίσως από απροσεξία, πάνω στο μωρό της, και το τελευταίο πέθανε.

Μέσα στη φλόγα της θλίψης και της απόγνωσης, πήρε το παιδί του άλλου και ισχυρίστηκε επίμονα ότι ήταν η πραγματική μητέρα του παιδιού. Ο Σολομώντας, μη γνωρίζοντας σε ποιον ανήκε πραγματικά το παιδί, έκανε την εξής πρόταση: ας χωρίσουμε το παιδί στα δύο, ο καθένας παίρνει από ένα μέρος και αυτό ήταν, δεν θα υπάρχουν πια καυγάδες. Τότε η αληθινή μητέρα πήρε θέση, λέγοντας: Προτιμώ να έχω το γιο μου στα χέρια της παρά νεκρό (Ειρήνη 3:16-28). Εκείνη τη στιγμή, ο βασιλιάς, με την άνωθεν σοφία του, ήταν σίγουρος ποια ήταν η αληθινή μητέρα.

Εκείνη που έδωσε το χέρι της για να μη δει το γιο της να σκοτώνεται, απέδειξε σε όλους πόσο πολύ αγαπούσε το γιο της και πόσο πολύ της ήταν αγαπητός. Για το λόγο αυτό πήρε πίσω το γιο της. Αυτό μας συμβαίνει, μερικές φορές πρέπει να φύγουμε από τη σκηνή, να πάρουμε μια βαθιά ανάσα, να παραιτηθούμε, να αφήσουμε τον άλλον να κάνει την επιλογή του και να δώσουμε χρόνο να λύσει το πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί να παλέψουμε για αυτό που μας ανήκει ήδη από καρδιάς.

Η αληθινή αγάπη δεν σας κάνει να υποτάσσεστε σε διαμάχες, δεν σας βάζει στην ίδια γραμμή με τον ανταγωνισμό, δεν σας κάνει να χάνετε τον εαυτό σας για να έχετε στο πλευρό σας κάποιον που δεν θέλει να μείνει. Αυτό που αποτελεί ευλογία στη ζωή σας, κανείς δεν μπορεί να σας το στερήσει, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσει. Ο Θεός προκαλεί την εκπλήρωση των σκοπών Του στη ζωή σας με εκπληκτικό τρόπο.

Κανείς δεν Τον εξαπατά, κανείς δεν Τον προσβάλλει. Εμπιστευτείτε Τον και φύγετε από τη μέση! Σταματήστε να θέλετε να το κάνετε με τον τρόπο σας, Αφήστε Τον Να Δουλέψει…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου