Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Συγχωρήστε τον εαυτό σας και μην επιστρέφετε στο παρελθόν που σας πλήγωσε τόσο πολύ. Προχωρήστε!!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Λένε ότι πριν από την αγάπη, πρέπει να είσαι φίλος. Κατέ-ληξα στο συμπέρασμα ότι η φιλία είναι ο πιο τέλειος τρόπος για τις συναισθηματικές μας κατακτήσεις και ότι το να είσαι δίπλα σε ένα άτομο σωματικά, δεν είναι το ίδιο με το να είσαι συνδεδεμένος με την ψυχή του. Αυτοί που μας αγαπούν μας γνωρίζουν, και δεν είναι μόνο το δάχτυλο που θα δείξει κάποιος απογοητευμένος άνθρωπος που θα σπάσει αυτόν τον δεσμό.

Δεν υπάρχει πιο έντονη απόδειξη αγάπης από εκείνη που σε κάνει να σέβεσαι τον άλλον. Δεν υπάρχει πιο όμορφη απόδειξη αγάπης από εκείνη που σε κάνει να προστατεύεις τον άλλον αντί να τον βλάπτεις. Δεν υπάρχει πιο αληθινή απόδειξη της αγάπης από εκείνη που σε κάνει να κρατάς τον πόνο σου για να δείξεις στον άλλον ότι ήσουν πάντα εκεί, ακόμα και όταν εκείνος δεν ήθελε να είσαι. Επομένως, μην αισθάνεστε ποτέ απορριπτέοι από κανέναν, ούτε να κατηγορείτε τον εαυτό σας για τις φορές που σιωπήσατε, παρόλο που είχατε τον λόγο στην κατοχή σας.

Ίσως αυτό το άτομο να αργήσει να αναγνωρίσει ποιος ήσασταν ή τι κάνατε γι' αυτό, αλλά ο καιρός περνάει, τα πράγματα αλλάζουν και εμείς αλλάζουμε επίσης. Μπροστά στις πολλές απογοητεύσεις που είχα, μεγάλωσα πολύ σε αυτή τη ζωή! Και δεν ήταν λόγω του χρόνου ή της ηλικίας, ήταν λόγω της ανάγκης της καρδιάς μου.

Για τις φορές που πληγώθηκε, για τις φορές που εμπιστεύτηκε, για τις φορές που πίστεψε ότι όλα θα πάνε καλά και δεν πήγαν, για τις φορές που νόμιζε ότι προστατεύεται από αυτόν που πάντα προστάτευε, για τις φορές που απογοητεύτηκε και αγαπήθηκε, για τις φορές που δεν φρόντισε τον εαυτό του.

Όλα περνούν... Το Μόνο Που Δεν Περνάει Είναι Η Αγάπη Του Θεού. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και μην επιστρέφετε στο παρελθόν που σας πλήγωσε τόσο πολύ. Προχωρήστε…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου