Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Μπορεί ο Δεκέμβρης που φεύγει να φέρνει αλλαγές και ίσως να καταλήξει να τις κάνει !!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Είναι απαραίτητο να αποσυμπιέσουμε τη ζωή και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν είναι καλό, ό,τι παραλύει, καθυστερεί, πληγώνει και καταστρέφει. Ξεκινήστε με διαφορετικό τρόπο και προσπαθήστε να κλείσετε τη χρονιά με νέα σχέδια, αλλά με το θέλημα του Θεού να υπερισχύει σε κάθε ένα από αυτά.

Αν γυρνώντας πίσω, θα δούμε υπήρχαν μόνο πισωγυρίσματα, ας κάνουμε το Τώρα προς τα εμπρός ένα καταφύγιο δυνατοτήτων, ας ξέρουμε πώς να σεβόμαστε την καρδιά μας, ας αναζητήσουμε την ειρήνη μέσα μας και ας ξέρουμε πώς να απολαμβάνουμε τις εμπειρίες που αποκτούμε σε ένα πολύτιμο ταξίδι.

Ο Νοέμβρης έφυγε και μεταξύ μας άνθρωποι, ας αφήσουμε στην άκρη την υποκρισία του τέλους του χρόνου και ας κάνουμε αυτό που είναι σωστό, αυτό που είναι ανθρώπινο, αυτό που είναι λογικό και αυτό που γεννάει καλούς καρπούς μέσα μας.

Ας συγχωρήσουμε τους άλλους και ας συγχωρήσουμε και τους εαυτούς μας, ας αγκαλιάσουμε τη ζωή με περισσότερο θάρρος, ας δούμε τις μέρες με περισσότερη ευγνωμοσύνη, ας είμαστε οικογένεια, ας είμαστε υποστηρικτικοί και ειλικρινείς σε ό,τι κάνουμε προς τον διπλανό μας, ας κάνουμε το πρώτο βήμα ώστε η διαφορά να γίνει μέσα από τον καθένα μας.

Ας μην επηρεαστούμε από τη νοσταλγία των ημερών, αλλά από το συναίσθημα που διαπλέκει την ψυχή μας. Αν είναι να λάμψει, ας είναι για την αλήθεια. Αν είναι να κάνετε πράγματα να συμβούν, ας είναι μέσω της ταπεινοφροσύνης. Αν είναι να πηδήξουμε από χαρά, ας είναι για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς τόσες διαφορές, χωρίς τόσους πολέμους, χωρίς τόσους ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους, χωρίς διαφθορά, χωρίς αισχροκέρδεια, χωρίς ανθρώπους που υποφέρουν. Είθε ο Ιησούς να είναι το επίκεντρο της προσοχής μας και ο λόγος για τις μεγαλύτερες γιορτές μας.

Είθε ο Γενάρης να έρθει φέρνοντας αλλαγές και να καταλήξει να κάνει κι αυτός αλλαγές!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου