Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Όλα είναι υπό τον έλεγχο του Θεού...!!!

Χριστιανικές Παραδοχές ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Όλα μα Όλα, είναι υπό τον έλεγχο του Θεού. Κάθε αυγή και κάθε σούρουπο των νέων ημερών που έρχονται είναι υπό τη φροντίδα Του. Ό,τι δεν φτάνουν τα χέρια μας, το αγκαλιάζει Αυτός για εμάς. Αυτό που τα μάτια μας δεν βλέπουν, με την πίστη μας, το κάνει να συμβεί, και αυτό που είναι μακριά από τις καρδιές μας από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, το φέρνει κοντά με τις προσευχές μας. Η εμπιστοσύνη, η πίστη και η μη αμφιβολία πρέπει να είναι η μεγαλύτερη απόφασή μας.

Ό,τι κι αν συμβεί, μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τις περιστάσεις, κοιτάξτε μπροστά, συνεχίστε, και όποτε κουράζεστε και νιώθετε ότι θέλετε να τα παρατήσετε, αναπνεύστε ελπίδα και μην παραπονιέστε για την αναμονή.

Υπάρχει πάντα μια κίνηση από ψηλά που μας ανοικοδομεί και αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μέσα σ' Αυτόν που μας δυναμώνει. Επικεντρωθείτε σε ό,τι αποτελεί προτεραιότητα, και ό,τι δεν είναι, θα το πάρετε όπως έρχεται, αλλά μην καθυστερείτε με ό,τι δεν αλλάζει τίποτα μέσα σας.

Μην εγκαταλείπετε τον εαυτό σας, μην τα παρατάτε όταν αντιμετωπίζετε έναν αγώνα, ούτε να θέτετε σε κίνδυνο την ειρήνη και την ευημερία σας με τον εαυτό σας και με τον Θεό για καταστάσεις που πραγματικά δεν αξίζουν την προσοχή ή τον χρόνο σας.

Επενδύστε στο χαμόγελό σας, ποντάρετε στην ηρεμία σας, κάντε τον εαυτό σας διαθέσιμο για νέα ξεκινήματα, φροντίστε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τον εαυτό σας και να είστε ευτυχισμένοι γι' αυτό που είστε και για όλη την αγάπη που κουβαλάτε στην καρδιά σας και δεν αφορά κανέναν.

Ξεκουράστε την ψυχή σας, το σώμα σας και την καρδιά σας, και όσο πιο ευλογημένοι είστε, τόσο πιο πολύ ασκείτε την ευγνωμοσύνη. Μείνετε μακριά από ό,τι είναι κακό και προστατεύστε και τον εαυτό σας από αυτό. Να είστε καλά!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου