Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Δεν πρέπει να πιστεύετε ότι οι κακοί άνθρωποι
τα καταφέρνουν καλά στη ζωή,
γιατί σας εγγυώμαι ότι δεν τα καταφέρνουν !!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συμπεριφορά !!!


Η υπερηφάνεια εξαπατά, η απληστία τυφλώνει και η αισχροκέρδεια κυριαρχεί, αλλά αυτό που είναι τίμιο, αυτό που γίνεται με αξιοπρέπεια και με την παρουσία και την έγκριση του Θεού, ξεπερνά κάθε κακία και ρίχνει τη μάσκα κάθε απατεώνα χωρίς ιστορία.

Οι άνθρωποι που κάνουν λάθη και θυματοποιούν τον εαυτό τους όταν ανακαλύπτονται τα λάθη τους, αντί να τα αναλάβουν και να προσπαθήσουν τουλάχιστον να είναι ή να κάνουν διαφορετικά, δεν μπορούν να φτάσουν πουθενά. Πρώτον από τη συναισθηματική τους ανισορροπία, δεύτερον προσπαθώντας να δικαιολογηθούν μπροστά σε αυτό που είναι ξεκάθαρο στα μάτια πολλών, φωνάζοντας στις τέσσερις γωνίες ότι θέλουν να δουν το τέλος τους.

Κανείς, όσο έξυπνος κι αν φαίνεται, όσο χειροκροτημένος ή εγγυημένος κι αν είναι στη ζωή, δεν έχει ελεύθερο δρόμο αν δεν έχει σεβασμό, σοφία, ταπεινότητα, και πάνω απ' όλα αν δεν ξέρει πώς να πορεύεται χωρίς να βλάπτει τον άλλο, χωρίς να επιθυμεί αυτό που ανήκει στον άλλο, χωρίς να σαμποτάρει τα όνειρα του άλλου. Έχω δει πολλούς ανθρώπους να λένε: ο τάδε είναι κακός, είναι ψεύτης, είναι απατεώνας και τα καταφέρνει καλά στη ζωή του.

Προφανώς έτσι, αλλά μπροστά, στο δρόμο που ονομάζεται μέλλον, υπάρχει μια πινακίδα με το εξής μήνυμα: "Η αισχροκέρδεια και η υπερηφάνεια δεν έχουν θέση, εδώ τελειώνει το ταξίδι σας, γυρίστε πίσω και ξεκινήστε από την αρχή. Δυστυχώς έχω δει πολλούς ανθρώπους να πέφτουν στην παγίδα της υπερηφάνειας, να είναι αυτοί που δεν είναι και να πρέπει να καλύπτουν το πρόσωπό τους για να μην δείχνουν στους άλλους τα σημάδια της μάσκας που έπεσε.

Κανείς δεν χάνει με το να είναι ειλικρινής σε αυτή τη ζωή, κανείς δεν χάνει με το να είναι πραγματικοί άνθρωποι, με το να παίρνουν την καρδιά τους στα σοβαρά, με το να ξέρουν να περιμένουν τη σειρά τους, με το να καταφέρνουν να περπατούν στα δικά τους πόδια, με τα δικά τους συναισθήματα και με το να ξέρουν να σέβονται τους άλλους.

Κανείς δεν χάνει όντας αυθεντικός, απλός, ταπεινός, όντας από τον Θεό. Μόνο κερδίζεις, μόνο αναπτύσσεσαι, μόνο εμφανίζεσαι και παραμένεις. Πιστέψτε με και επιλέξτε το σωστό. Να είσαι άνθρωπος... Να είσαι εσύ... Να είσαι καλός!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου