Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Μη μιλάτε για τα σχέδιά σας σε όσους ζουν
με πικρή ψυχή και χωρίς σχέδια…!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα Vs Συμπεριφορά !!!


Δεν χρειάζεται να γλείφεις τα πατώματα των άλλων ή να κάνεις κακό σε κανέναν για να είσαι κάποιος. Αυτές είναι οι συμπεριφορές των ανασφαλών και αυτοσαμποταρισμένων ανθρώπων, και όσο περισσότερο μειώνουν τον εαυτό τους για να χωρέσουν σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο που δημιουργούν, τόσο περισσότερο ακυρώνουν τον εαυτό τους, τόσο περισσότερο διαφθείρουν τον εαυτό τους με τις δειλές και κακές πράξεις τους.

Έμαθα ότι όταν δίνουμε τον εαυτό μας με σεβασμό, ταπεινότητα, απλότητα και ειλικρίνεια, τόσο περισσότερο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο παράγουμε, τόσο περισσότερο εμφανιζόμαστε όχι ως το κέντρο της προσοχής του κόσμου, αλλά ως το κέντρο της καρδιάς εκείνου που έχει τη μεταμορφωτική δύναμη στη ζωή μας, του Θεού, ο οποίος εκτός από το να μας ευλογεί και να μας προστατεύει, μας χαρίζει επίσης ανεξήγητα δώρα και τεράστια σοφία όταν θέτουμε τον εαυτό μας υπό τη φροντίδα του.

Ο σωστός χρόνος και η υπομονή είναι το μυστικό των πάντων, καθώς και η γνώση του πώς να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις και δύσκολους και επικριτικούς ανθρώπους, οι οποίοι ξέρουν μόνο να εντοπίζουν αντί να χτίζουν.

Αν μου επιτρέπετε μια συμβουλή, κρατήστε την καρδιά σας μακριά από αυτά που δεν αρκούν για να σας οικοδομήσουν και μάθετε να περπατάτε με τα δικά σας πόδια. Ασφαλής σε αυτό που κάνεις, και περισσότερο από αυτό, απόλυτα εστιασμένη σε αυτό που η καρδιά σου θέλει να κατακτήσει. Μην διαδίδετε τα όνειρά σας σε όσους δεν ονειρεύονται, σε όσους δεν χαίρονται, σε όσους δεν περπατούν μαζί σας.

Μη μιλάτε για τα σχέδιά σας σε όσους ζουν με πικραμένη ψυχή και χωρίς σχέδια. Δεν είναι όλοι με το μέρος σας και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να καταλάβετε ότι το να τους ευχαριστείτε όλους και να είστε σαν όλους τους άλλους, εκτός από κουραστικό, είναι αδύνατο και απογοητευτικό.

Φροντίστε το γρασίδι σας και σύντομα ο κήπος σας θα ανθίσει. Θερίζουμε μόνο ό,τι φυτεύουμε, λαμβάνουμε καλή αναγνώριση μόνο για ό,τι πραγματικά ανθίζει μέσα μας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου