Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Είστε ένα καταπληκτικό άτομο,
μην αμφιβάλλετε ποτέ γι' αυτό !!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα Vs Οι Εμπνεύσεις μου !!!


Είσαι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, μην αμφιβάλλεις ποτέ γι' αυτό, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα σε δεχτούν όλοι όπως είσαι, ούτε θα είναι με το μέρος σου γι' αυτό το λόγο.

Για κάποιους, θα είστε χρήσιμοι για λίγο, και αυτός ο τρόπος ύπαρξης ανεκτός, αλλά η εσωτερική σας δύναμη θα σας λέει πάντα ότι παρά το γεγονός ότι δεν σας αγαπούν, δεν σας χειροκροτούν, δεν σας θαυμάζουν ή δεν σας αναγνωρίζουν όλοι, ο Θεός σας έκανε μοναδικούς, με εκπληκτικές ικανότητες και μια παράλογη ικανότητα να περνάτε μέσα από τις χειρότερες συναισθηματικές ερήμους και να επιβιώνετε σε κάθε πρόκληση της ζωής, κάτι που λίγοι θα ενδιαφέρονται να μάθουν.

Διάβασα σε ένα βιβλίο πριν από λίγο καιρό ότι τα ελεύθερα λιοντάρια δεν παλεύουν με τα λιοντάρια σε κλουβιά και ότι μερικές φορές, επειδή είναι τόσο εκπαιδευμένα να ζουν στη ζούγκλα, λυπούνται εκείνα που είναι παγιδευμένα και απροετοίμαστα να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους φόβους.

Όταν το φυλακισμένο ζώο βρίσκει το κλουβί ανοιχτό, θέλει να βγει έξω, θέλει να ζήσει, θέλει να είναι ελεύθερο, αλλά πάντα θα επιστρέφει στο ίδιο μέρος που το φυλακίζει, επειδή δεν ξέρει προς τα πού να πάει. Ο Χριστός σας απελευθέρωσε για την ελευθερία και το να επιστρέφετε σε ό,τι ταλαιπωρεί την ψυχή σας μόνο και μόνο για να κάνετε κάποιον να καταλάβει την αξία σας, να σας αγαπήσει και να θέλει να είναι στο πλευρό σας είναι το ίδιο με το να αρνείστε την ίδια σας την ταυτότητα.

Ο λαός του Ισραήλ περίμενε για χρόνια την ελευθερία του, αλλά όταν είδε τον εαυτό του ελεύθερο ήθελε να επιστρέψει στην Αίγυπτο. Μην ξεχνάτε ποιος είστε για τίποτα σε αυτή τη ζωή, ούτε τι έπρεπε να αντιμετωπίσετε για να γίνετε αυτό που είστε.

Η ικανοποίηση του να έχεις μια ιστορία που έζησες, που κέρδισες και που έχεις καλές εμπειρίες να διηγείσαι πρέπει να είναι δική σου, όχι κανενός άλλου. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και μην επιτρέπετε σε τίποτα να σας κάνει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας ή για το πόσο σημαντικός είστε για τον Θεό και για εκείνους που πραγματικά σας αγαπούν.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου