Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Ένα γράμμα που απευθύνεται σε εσάς που ζητάτε
από τον Θεό μια “Αγάπη» για τη ζωή σας !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Γεια σου, νεαρή κοπέλα, ο χρόνος περνάει και τίποτα❓ Έ-χεις προσευχηθεί, έχεις ζητήσει, έχεις φωνάξει, έχεις τραβήξει ακόμα και τον έρωτα της ζωής σου για τον Θεό και μέχρι στιγμής τίποτα. Προσπάθησες να αποσπάσεις την προσοχή σου με αυτές τις περιστασιακές συναντήσεις, αλλά όταν προσγειώθηκες στην πραγματικότητα συνειδητοποίησες ότι όλα αυτά ήταν απλώς μια απογοητευτική περιπέτεια χωρίς ιστορία και χωρίς συναισθήματα. Καταλαβαίνω όταν λέτε ότι η καρδιά σας είναι λίγο κουρασμένη και χωρίς κίνητρο. Ότι έχεις ξεμείνει από υπομονή ακόμα και για να ασχοληθείς με εκείνους που το μόνο που ξέρουν είναι να σε χρεώνουν για κάτι που δεν είναι δική τους δουλειά να λύσουν.

Με λίγα λόγια, η ψυχή σου είναι λυπημένη όχι επειδή είσαι μόνη σου, αλλά επειδή έχεις προγραμματίσει τόσα πολλά και τίποτα δεν έχει συμβεί.

Αλλά αυτή τη στιγμή έχω ένα μήνυμα για σένα: Ψιτ, μη βιάζεσαι και μην εκθέτεις τον εαυτό σου σε αναζήτηση συναισθηματικών περισπασμών, αγνοώντας εντελώς τις αξίες και τα συναισθήματά σου. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας στο να σας φλερτάρουν άνθρωποι χωρίς καμία δέσμευση ή μην τους επιτρέψετε να σας χρησιμοποιήσουν μόνο για να ικανοποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα και στη συνέχεια να σας εγκαταλείψουν, αναγκάζοντάς σας να νιώθετε ενοχές για το τέλος μιας σχέσης που τη ζούσατε μόνο εσείς. Εκμεταλλευτείτε αυτή την καραντίνα για να αναδιοργανωθείτε αποτελεσματικά.

Είναι η ώρα του Θεού , και μερικές φορές, επειδή δεν ξέρουμε πώς να περιμένουμε, επειδή πιστεύουμε ότι Εκείνος δεν ενδιαφέρεται για τη συναισθηματική μας ζωή , αφήνουμε στην άκρη όλα όσα έχουμε χτίσει μέσα σε μια όμορφη πίστη, για να αναλά-βουμε ό,τι μας προσφέρουν οι επείγουσες ανάγκες της ζωής, και το τέλος είναι ένα σπασμένο πρόσωπο (απογοήτευση) και μια ραγισμένη καρδιά. …

…Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας τόσο πολύ, σταματήστε να αυτοσαρκάζεστε, σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας για κάτι που είναι ήδη στους σκοπούς του Κυρίου για εσάς , και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ζήσει την αναμονή, ασκώντας την υπομονή σας σε αυτό που τα ανθρώπινα μάτια σας δεν έχουν δει ακόμα, αλλά που είναι ήδη μέρος της ιστορίας σας μέσω των προσευχών σας !!!

Μέσα στην ηρεμία της ψυχής δημιουργούνται τα πιο αναμενόμενα θαύματα.

Προστατέψτε τον εαυτό σας από αυτό που δεν είναι γραφτό να συμβεί στη ζωή σας και πιστέψτε ότι αυτό που είναι γραφτό να συμβεί δεν μπορεί να σταματήσει να συμβεί. Καταλάβετε το χρόνο σας με ό,τι είναι καλό και το αξίζετε. Τα καλύτερα έρχονται. Απορρίψτε ό,τι δεν είναι αληθινό. Είμαι ένας από τους θαυμαστές σου, Ίδε!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfal-sin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου