Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Ο Θεός ακούει τις προσευχές σας, βλέπετε...!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Μου πήρε πολύ καιρό να ρωτήσω τον Θεό γιατί τόσες πολλές από τις προσευχές μου δεν εισακούστηκαν, και γιατί τόσα όνειρα διαψεύστηκαν, τόσες απογοητεύσεις, τόση κούραση στην ψυχή μου, μέχρι που ο Κύριος μου δίδαξε το νόημα της προσευχής και πώς να έρχομαι σωστά ενώπιόν Του.

Έμαθα ότι δεν πρέπει να τον αμφισβητούμε, αλλά να είμαστε προσεκτικοί στην εντολή του και να την κατανοούμε: Η προσευχή πρέπει να γίνεται από την ειλικρίνεια της καρδιάς μας, ότι, όπως ακριβώς έχουμε χρόνο για οποιαδήποτε καθημερινή δραστηριότητα, πρέπει να έχουμε χρόνο με Εκείνον που γνωρίζει τα πάντα για εμάς, είτε για να ζητήσουμε είτε απλώς για να ευχαριστήσουμε, και ότι, όπου κι αν είμαστε, όπως κι αν είμαστε, αν υψώσουμε τις σκέψεις μας σ' Αυτόν, είτε με δάκρυα, είτε με λόγια, είτε απλώς με τη σιωπή μας, τα αυτιά Του θα είναι προσεκτικά για να μας ακούσουν και να μας απαντήσουν.

Πρέπει να Του μιλάμε χωρίς να νομίζουμε ότι μας ανήκει η αλήθεια ή η ζωή μας, αλλά ως αγαπημένα παιδιά, εξαρτημένα από τη φροντίδα ενός ζηλωτή, προσεκτικού Πατέρα, που ξέρει πολύ καλά τι πραγματικά χρειαζόμαστε.

Το θέλημά Του πρέπει να είναι πάνω από το δικό μας, έτσι ώστε η ζωή μας να έχει νόημα, έτσι ώστε οι μέρες μας να είναι νικηφόρες και έτσι ώστε τα όνειρά μας να πραγματοποιούνται ακριβώς όπως πρέπει και να μας φέρνουν ικανοποίηση.

Δεν ξέρουμε πώς να προσευχόμαστε όπως θα έπρεπε, είναι γεγονός, ο Κύριος απαιτεί εμπιστοσύνη από εμάς και συχνά όταν ερχόμαστε ενώπιόν Του για να ζητήσουμε κάτι ξεχνάμε ότι τα πράγματα συμβαίνουν με την πίστη, με την αναμονή υλοποιούνται και με το τέλειο θέλημά Του γίνονται σωστά μέσα μας και για εμάς.

Αν έχετε προσευχηθεί σ' Αυτόν, αν έχετε αφεθεί στα χέρια Του και του έχετε επιτρέψει να φροντίσει τη ζωή σας, τότε αναπαυθείτε στην υπόσχεσή Του και πιστέψτε στους σκοπούς Του.

Να ξέρετε ότι δεν εγκαταλείπει κανέναν, όσο ελαττωματικός κι αν είναι, και ότι όταν τον αφήνουμε να κάνει το θέλημά του μέσα μας, ανεξάρτητα από τον χρόνο, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο ή φαινομενικά αδύνατο είναι, εκείνος ενεργεί, κάνει, την κατάλληλη στιγμή και σύμφωνα με αυτό που επιθυμούμε.16

"Ας προσέλθουμε, λοιπόν, με τόλμη στον θρόνο της χάριτος, για να λάβουμε έλεος και να βρούμε εύνοια, ώστε να βοηθηθούμε εν ευθέτω χρόνω". (Εβραίους 4:16)


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου