Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Εδώ γίνεται, εδώ μας βρίσκουν οι συνέπειες...!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Μετά από αρκετό καιρό σκέψης, ξεφορτώθηκα κάποιους δεσμούς και η πρόθεσή μου είναι να προχωρήσω χωρίς αυτούς. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το αύριο, δεν ξέρω αν μπορούν να ξαναφτιαχτούν, αλλά προς το παρόν, νιώθω καλά με την απόφαση που πήρα. Ό,τι γίνεται κόμπος, σφίγγει, και ό,τι σφίγγει, πνίγει, πληγώνει, κακομεταχειρίζεται, και αυτό δεν είναι καλό για μας.

Οι άνθρωποι που μας αγαπούν θα είναι πάντα κοντά μας, και ακόμη και αν οι καθημερινές μας υποχρεώσεις το καθιστούν αδύνατο, πάντα θα βρίσκουν τρόπο να γνωρίζουν για εμάς και να μας φροντίζουν, ακόμη και αν βρίσκονται μακριά. Θα μας αναζητούν πάντα και θα μας εκτιμούν επίσης. Αλλά εκείνοι που μας κρατούν για λόγους ευκολίας, όχι, θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να ξεφεύγουν από αυτές τις ευθύνες της καρδιάς, θα μας βάζουν πάντα σε δεύτερη μοίρα, και θα τους λείπουμε μόνο όταν τους λείπει κάτι που μόνο εμείς μπορούμε να τους προσφέρουμε, και αυτό κουράζει πραγματικά την ψυχή μας.

Δεν υπάρχει βραζιλιάνικος{η’’ όποιος άλλος} τρόπος να με κάνει να γυρίσω πίσω όταν συνειδητοποιώ ότι πήρα λάθος στροφή μένοντας προσκολλημένη σε αυτές τις "φιλίες", αλλά επίσης δεν μετανιώνω που τους γνώρισα, είτε μου αρέσει είτε όχι συμμετείχαν στην ιστορία της ζωής μου, αλλά δεν τους θέλω στα μελλοντικά μου όνειρα, εκτός αν το θέλει ο Θεός.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που όλοι πρέπει να μάθουμε σε αυτή τη ζωή, είναι να σεβόμαστε τα συναισθήματα, να μιλάμε λίγο και να παρατηρούμε περισσότερο. Είναι να ποντάρεις στο τι μπορεί να γίνει ο άλλος όταν οι άνεμοι πνέουν υπέρ του, είναι να μην περιφρονείς, να μην αγνοείς, να μην νομίζεις ότι το παιχνίδι δεν θα γυρίσει και να μην πιστεύεις ότι οι στροφές που παίρνει ο κόσμος δεν έχουν καμία επίδραση, γιατί ο χρόνος εκπλήσσει και καταφέρνει να βάλει στη θέση του τον εγωισμό πολλών ανθρώπων.

Το να είσαι ταπεινός και απλός στην καρδιά εξακολουθεί να είναι και θα παραμείνει πάντα μια όμορφη σκάλα προς την επιτυχία, Αναγνωρίστε τα πρώτα ξεκινήματα και όσους συμμετείχαν σε αυτά. Ζήστε την ευγνωμοσύνη και, αν είναι δυνατόν, ζήστε την πραγματική αγάπη, κάνοντας το καλό χωρίς να μειώνετε ή να αναιρείτε κανέναν.

Εδώ γίνεται, εδώ μας βρίσκουν και οι συνέπειες επίσης…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου