Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Απλά περιμένετε λίγο ακόμα…!!!
Οι προσευχές σας δεν θα ξεχαστούν…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Κάποιες μέρες δεν είμαστε καλά. Είναι ένας πόνος που δεν περνάει, ένας αγώνας που δεν σταματάει, μια αγωνία στην ψυχή που μας ανησυχεί κάθε φορά που θυμόμαστε μια προσβολή, μια εγκατάλειψη, κάτι που δεν πήγε καλά, ένα όνειρο που δεν έχει γίνει ακόμα ή απλά γιατί νιώθουμε μόνοι, περιτριγυρισμένοι από πολλούς, αλλά μόνοι.

Υπάρχουν μέρες που προσπαθούμε να κάνουμε μεγάλα άλματα χωρίς καμία δύναμη, μόνο και μόνο για να ξεπεράσουμε όλα όσα νιώθουμε και να κάνουμε τους πάντες να νομίζουν ότι είμαστε καλά τακτοποιημένοι και ευτυχισμένοι, ενώ στην πραγματικότητα, μέσα μας πάλλεται και η καρδιά ζητάει βοήθεια από τον Θεό.

Υπάρχουν μέρες που πραγματικά δεν αντέχουμε, όχι επειδή δεν έχουμε πίστη, αλλά επειδή είμαστε άνθρωποι και επειδή ξέρουμε ότι αν δεν αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας, αν δεν φροντίσουμε τον εαυτό μας, αν δεν προστατευτούμε από τις απογοητεύσεις της ζωής, θα παρατήσουμε όλα όσα έχουμε ήδη καταφέρει, θα τα παρατήσουμε και θα εγκαταλείψουμε ακόμα και τον εαυτό μας.

Κάποιες μέρες είναι πραγματικά δύσκολες, αλλά ξέρετε τι μαθαίνω από αυτές, είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε τη θάλασσα προς όφελός μας, να αντιμετωπίζουμε τις καταιγίδες χωρίς φόβο και να αντιμετωπίζουμε τους ανέμους πιστεύοντας ότι αυτό που υπάρχει μέσα μας είναι μεγαλύτερο από όλα όσα έρχονται εναντίον μας.

Είναι σε αυτές τις επώδυνες ημέρες που οι προσευχές μας είναι πιο θερμές, και είναι επίσης σε αυτές τις ημέρες που ο Κύριος μας δείχνει πόσο δυνατοί είμαστε μπροστά σε τόσες θλίψεις και πόσο πολύ νοιάζεται για εμάς. Όσο μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα που περνάτε, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και οι περιστάσεις δεν μπορούν να σας σταματήσουν στην πορεία σας.

Πάρτε τα μάτια σας από όλα όσα σας έχουν καταβάλει, σας έχουν πληγώσει, σας έχουν προσβάλει, σας έχουν ταπεινώσει και κοιτάξτε μπροστά, εκεί είναι το θαύμα σας και εκεί χτίζονται οι επιθυμίες της καρδιάς σας, στο κέντρο του θελήματος του Θεού. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Όλα περνούν, όλα μέσα μας ξαναφτιάχνονται.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου