Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Όσο πιο πολύ τρέχεις πίσω,
τόσο λιγότερο εννοείς !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Δεν φταίει ο/η πρώην για τα βάσανά σας, δεν φταίνε τα πράγματα που κάνει, δεν φταίει η ζήλια που σας προκαλεί, δεν φταίνε τα τραγελαφικά και ταπεινωτικά λόγια που σας λέει κάθε φορά που επιμένετε να τα ξαναβρείτε, Δεν φταίει ο τρόπος με τον οποίο σου φέρεται σήμερα μετά από ένα διάστημα που περάσατε μαζί. Εσύ φταις για τα βάσανά σου, για το ότι δεν αποδέχτηκες το τέλος, για την έλλειψη αγάπης για τον εαυτό σου, για το ότι δεν κοιτάζεσαι κάθε μέρα στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζεις πόσο πολύτιμος είσαι.

Πραγματικά θεωρώ εξαιρετικά εξαντλητικό να τρέχεις πίσω από κάποιον που μόνο σε περιφρονεί, αυτό δημιουργεί πληγές, αυτό σκοτώνει την αυτοεκτίμησή σου, σε κάνει να νιώθεις κατώτερος, σε τυφλώνει σε ό,τι έχει να σου προσφέρει η ζωή και σε ό,τι έχει ετοιμάσει ο Θεός για σένα.

Όσο πιο πολύ τρέχετε πίσω, τόσο λιγότερο τον/την εννοείτε που νομίζει ότι είστε "πάρα πολύ" και για εσάς που υποτιμάτε τον εαυτό σας εξαιτίας ενός συναισθήματος που δεν θα το αποκαλούσα πλέον καν αγάπη, αλλά εξάρτηση, ανάγκη, φόβο, προσκόλληση.

Δυστυχώς έτσι συμβαίνει, δεν λέω η πλειοψηφία, αλλά κάποιες σχέσεις όταν φτάνουν στο τέλος τους, δεν είναι πάντα και για τις δύο καρδιές και αυτός που αγαπάει πραγματικά υποφέρει για όσα πρόσφερε, για όσα ήταν πρόθυμος να φροντίσει τον άλλον, για όσα νιώθει ακόμα, αλλά δεν είναι ωραίο για σένα να σταματήσεις να ζεις τη ζωή σου, να ζεις με ραντεβού, να καταδιώκεις, να καταστρέφεις κάθε άλλη σχέση που έχει αυτή τη στιγμή για την απόρριψη που υπέστης.

Πιστεύω στο χρονοδιάγραμμα του Θεού για όλα τα πράγματα, έχω πίστη στις ανατροπές της ζωής και ξέρω ότι όλα περνούν, τα πάντα, ότι ο πόνος ξυπνάει τη θέλησή μας να αναπτυχθούμε και ότι ακόμα κι αν αυτός/αυτή σε περιφρονεί σήμερα, η ζωή θα τον/την κάνει μια μέρα να θυμηθεί ποιος ήσουν. Ηρεμήστε, φροντίστε τον εαυτό σας, αγαπήστε τον εαυτό σας, αναγνωρίστε τον εαυτό σας. “EX” σημαίνει "Αποκλείεται" από μια καρδιά που δίνει αξία στον εαυτό της.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

https://www.ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου