Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Ισχυρότερος από αυτόν που πληγώνει,
προσβάλλει και προκαλεί,
είναι αυτός που ξεπερνά τον εαυτό του…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Κάποιες φορές νιώθω ότι θέλω να πω σε κάποιους ανθρώπους την αλήθεια και να τους βάλω στη θέση που τους αξίζει, αλλά η δική μας αλήθεια δεν είναι πάντα του Θεού. Συχνά βασίζεται στο θυμό ή το μίσος που νιώθουμε όταν κάποιος μας πληγώνει. Αντί να έχουμε ειρήνη και ηρεμία, καταλήγουμε να φέρνουμε περισσότερα προβλήματα στον εαυτό μας.

Υπάρχουν καταστάσεις που μόνο ο Θεός καταλαβαίνει και λύνει, και όσο δίκιο κι αν έχουμε, χάνουμε τη λογική μας όταν αφήνουμε τα άσχημα συναισθήματα να μας κυριαρχήσουν.

Ισχυρότερος από αυτόν που πληγώνει, προσβάλλει και προκαλεί, είναι αυτός που ξεπερνά τον εαυτό του. Πάνω από κάθε πόνο ή θλίψη που μας προκαλείται, βρίσκεται ο Κύριος, ο οποίος μας προστατεύει και μας θεραπεύει.

Είναι ανόητο να αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από κάτι που, τελικά, γνωρίζετε ότι δεν αξίζει τον κόπο. Ο Κύριος είναι δίκαιος και τέλειος σε κάθε κατάσταση. Ο Δαβίδ καταδιώχθηκε, ταπεινώθηκε, συκοφαντήθηκε από τον Σαούλ. Όταν είχε την ευκαιρία να τον σκοτώσει, δεν το έκανε. Δεν τον άγγιξε, δεν τον πείραξε.

Αλλά, με τη θεία δικαιοσύνη, ο Σαούλ πλήρωσε ένα μεγάλο τίμημα για το κακό του. Είναι δύσκολο να μην κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αλλά το χειρότερο είναι να επιτρέπουμε στο κακό των άλλων να μας απομακρύνει από τη θέση τιμής που μας έχει δώσει ο Θεός.

Μην σταματάτε τη ζωή σας σε μέρη όπου δεν υπάρχουν καλοί καρποί για να σας θρέψουν. Κοιτάξτε μπροστά, εκεί βρίσκεται η νίκη σας. Τίποτα που χτίζεται στην άμμο δεν μένει όρθιο. Σας εύχομαι τα καλύτερα... κι ο Θεός Πάντα Μαζί Σας…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου