Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Πιστεύω πολύ στις ανατροπές, στις συγκομιδές
και στην αυριανή ημέρα που κανείς δεν γνωρίζει.
Από αυτές τις διαδικασίες κανείς δεν ξεφεύγει!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!



Μην αισθάνεστε αποπροσανατολισμένοι, άχρηστοι ή λυπημένοι αν το άτομο που αγαπήσατε και βοηθήσατε τόσο πολύ μια μέρα σας γυρίσει την πλάτη ή σας συμπεριφέρεται με αδιαφορία σαν να μην είχατε ποτέ υπάρξει μέρος της ιστορίας του. Ναι, ήσασταν πολύ χρήσιμοι και κανείς δεν μπορεί να σας στερήσει αυτό το προνόμιο. Όποιος αγαπάει δίνει από τον εαυτό του, και εσύ έκανες ό,τι ήταν στο χέρι σου από αγάπη, όχι από ιδιοτροπία ή έπαρση.

Καταβάλατε προσπάθεια ώστε όλα στη ζωή αυτού του ανθρώπου να πάνε καλά, προστατεύσατε πολλές φορές το χαμόγελό του χωρίς να νοιάζεστε για το δικό σας, πιστεύοντας ότι αν εκείνος ήταν καλά, τότε για εσάς όλα ήταν εντάξει. Ένα λάθος ίσως, αλλά αφιερώσατε τον εαυτό σας και φροντίσατε. Ε, ο Θεός είναι αυτός που βάζει τα πράγματα στη θέση τους, και πιστεύω πολύ στις ανατροπές, στις συγκομιδές και στο αύριο, που κανείς δεν γνωρίζει και κανείς δεν ξεφεύγει από αυτές τις διαδικασίες.

Μην μένεις στις λύπες, ούτε να απαιτείς ευγνωμοσύνη ή αναγνώριση. Απλά συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου, συνέχισε να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να κάνεις καλό. Δεν γεννηθήκατε για να είστε ένας συνηθισμένος άνθρωπος, το κάνατε και κάνει μεγάλη διαφορά το να είστε ακριβώς αυτό που είστε, ακόμα και πριν από τη δειλία των άλλων. Η ανταμοιβή σου έρχεται από ψηλά, από Εκείνον που βλέπει τα πάντα και αισθάνεται τα πάντα. Συγχωρήστε, κρατήστε ψηλά το κεφάλι σας και αφήστε τον Κύριο να χειριστεί την κατάσταση. Εκείνος ξέρει τι κάνει. Ξεκουραστείτε!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου