Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Η ελευθερία συνοδεύεται από σεβασμό !!!

Κοινωνεία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Οι πράξεις μας είναι ελεύθερες, τα συναισθήματά μας είναι ελεύθερα, οι επιλογές μας είναι ελεύθερες, αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να παίζουμε με την καρδιά κανενός, αυτή η ελευθερία που λαμβάνουμε από τον Θεό και από τη ζωή δεν μας επιτρέπει να ταπεινώνουμε ή να κακομεταχειριζόμαστε κανέναν. Αυτά τα φτερά που μας κάνουν να προχωράμε μπροστά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μας στερήσουν την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα, την απλότητα, ούτε καν την ταπεινότητα.

Ε, όταν κάποιος μας συμπαθεί, προτείνει από μόνος του να μας φροντίσει και πολλές φορές κάνει για εμάς αυτό που λίγοι άλλοι κάνουν, πολλές φορές αγκαλιάζει τους σκοπούς μας, αναλαμβάνει τους κόπους μας και σχεδόν ποτέ δεν βγαίνει να φωνάζει για το καλό που μας κάνει, γιατί δεν περιμένει να τον χειροκροτήσουμε, περιμένει να τον αναγνωρίσουμε εμείς μέσω της συναισθηματικής αμοιβαιότητας, του ευχαριστώ πολύ ή ενός απλού αδελφικού βλέμματος.

Δεν μπορούμε να παίζουμε με τα συναισθήματα και οι άνθρωποι πρέπει να γίνονται σεβαστοί γι' αυτό που είναι, αλλά και γι' αυτό που λαμβάνουμε από αυτούς ελεύθερα, ακόμα κι αν δεν είναι ο τρόπος που περιμένουν, αλλά με τρόπο που αξίζει και αξίζει από εκείνους που συχνά αφήνουν τον εαυτό τους στην άκρη μόνο και μόνο για να μας φροντίσουν. Επανεξετάστε τις αντιλήψεις σας και μην αισθάνεστε υπερβολικά γι' αυτό που αισθάνεται ο άλλος για εσάς.... Ο Θεός να ευλογεί αυτό το αύριο που έρχεται… Αμήν!!!

The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου