Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Η Αγάπη είναι τέλεια, αλλά ο άνθρωπος
κάνει πολύ κόπο για να την καταλάβει…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά !!!


Και για μια στιγμή νόμιζα ότι ήταν Αγάπη...

Φυσικά και το έκανα, τα πράγματα πήγαιναν καλά, όλα πήγαιναν καλά, η χημεία ήταν σωστή, η σχέση ήταν σοβαρή, ήταν θεαματική, συμπληρώναμε ο ένας τον άλλον, καταλαβαινόμασταν, αλληλογραφούσαμε, δεν καταλάβαινα γιατί όλα τελείωσαν έτσι.

Δεν είναι όλα λουλούδια στη ζωή μας και αυτό περιλαμβάνει και τις σχέσεις, δεν είναι όλα φιλιά, αγκαλιές, χάδια, έρωτες, πάρτι… δεν είναι όλα μια χώρα των θαυμάτων όταν αυτό που μπαίνει στο τραπέζι εκτός από τα χαρτιά είναι η επιθυμία του καθενός… δεν είναι όλα όπως τα φανταζόμαστε και αυτές οι προσδοκίες δημιουργούνται και στολίζονται με τόσα συναισθηματικά παρελκόμενα που δυσκολεύουν την πραγματικότητα που υπάρχει ανάμεσα σε δύο καρδιές.

Ο έρωτας δεν χρειάζεται ενθουσιασμό, και τις περισσότερες φορές και συναισθηματισμό, δεν χωράει σε συλλογές και λίγο δίνεται σε περιττές ιδιοτροπίες, η αρχή είναι όλη όμορφη, αλλά η συμβίωση είναι αποκαλυπτική, ή αποδεχόμαστε τις διαφορές ή συνεχίζουμε στην ψευδαίσθηση του τέλειου ανθρώπου που θα έρθει μια μέρα ποτέ καμία... Και για να μην τα πολυλογώ, η αγάπη "αγαπητή μου" είναι πολύ τέλεια, αλλά ο άνθρωπος χρειάζεται πολλή δουλειά για να την καταλάβει.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου