Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ο Θεός εργάζεται για εμάς! Όλα θα πάνε καλά !!!

Υπέροχες Χριστιανικές Παραδοχές Vs Ψυχολογία !!!


Σήμερα, είπα στον Θεό ότι όλα μας φαίνονταν τόσο αβέβαια, ότι ο κόσμος έγινε ξαφνικά τρομακτικός, ότι ο φόβος κυρίευσε τις καρδιές μας και ότι ήμασταν κουρασμένοι, ανήσυχοι και στενοχωρημένοι. Ότι επιθυμούσαμε με αγωνία μια άμεση και θετική απάντηση από Αυτόν, ώστε να ηρεμήσουν οι ψυχές μας, και όλα να επιστρέψουν όπως ήταν πριν, και με έκανε να σκεφτώ τον Ιεζεκιήλ, όταν στο Πνεύμα τον πήγε σε μια κοιλάδα όπου Υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός οστών που είχαν στεγνώσει και ρώτησαν αν μπορούσαν να αναβιώσουν αυτά τα οστά.

Ο Ιεζεκιήλ του απάντησε, μόνο εσύ ξέρεις Κύριε! Και ο Κύριος τον πρόσταξε να προφητεύσει πάνω σε αυτά τα οστά, ώστε να ενωθούν και να υπάρξει ξανά ζωή μέσα τους, και έτσι έγινε. Από εκείνα τα κόκαλα σχηματίστηκε ένας μεγάλος στρατός. Και ο Θεός του είπε: Αυτά τα οστά είναι ολόκληρο το έθνος του Ισραήλ. Έδειξε στον Ιεζεκιήλ ότι όταν διατάζει, γίνεται το θαύμα και ότι ο Ιεζεκιήλ δεν είχε παρά να ανοίξει το στόμα του, να προφητεύσει στο όνομά Του, ότι θα συνέβαινε το αδύνατο και ότι θα σχηματιζόταν ένας μεγάλος στρατός, φέρνοντας νέα ελπίδα στον Ισραήλ.

Αυτό που θέλω να καταλάβετε είναι ότι υπάρχει ελπίδα για εμάς και ότι η πίστη που ασκούμε, ακόμη και μπροστά στις δυσκολίες, είναι μεταμορφωτική και μπορεί να φέρει ζωή και αποκατάσταση σε οτιδήποτε φαίνεται να μην έχει πλέον δρόμο για εμάς. Δεν μιλώ μόνο για την τρέχουσα κατάστασή μας, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Ιεζεκιήλ προφήτευσε επειδή πίστευε, και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο.

Προφήτεψε τώρα, προφήτευσε θεραπεία, ευημερία, συμφιλίωση, αποκατάσταση, ανανέωση. Προφήτεψε ανοιχτές πόρτες ακόμα και μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, προφήτεψε ότι το θαύμα είναι ο Θεός που το κάνει. Μόνο Αυτός ξέρει τι είναι καλό για εμάς. Στα φυσικά μάτια φαίνεται ότι όλα έχουν χαθεί, αλλά στα μάτια της πίστης υπάρχει μια εξαιρετική κίνηση που μας λέει ότι όλα θα πάνε καλά.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου