Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Καταπιείτε τα δάκρυά σας όταν πρέπει,
αλλά μην χάσετε τη λογική σας
μπροστά στη δειλία κανενός !!!

Υπέροχες Χριστιανικές Παραδοχές Vs Ψυχολογία !!!


Καταπιείτε τα δάκρυά σας όταν πρέπει, αλλά μην χάσετε τη λογική σας μπροστά στη δειλία κανενός. Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχω μάθει αριστοτεχνικά στη ζωή, είναι ότι οι στροφές που κάνει ο κόσμος έχουν πολλή δύναμη, καθώς και πολλές διδασκαλίες. Σήμερα μπορεί να βρίσκεστε σε μια ευαίσθητη κατάσταση, αναζητώντας δύναμη στον Θεό, ώστε να μην χρειάζεται να αντεπιτεθείτε όποιος σας προσβάλλει ή σας ταπεινώνει, αλλά πιστέψτε με, κανείς δεν χάνει επειδή σιωπά, επειδή είναι αληθινός και κυριαρχεί μπροστά σε η αδυναμία αυτών που νομίζουν ότι είναι το τελευταίο μπισκότο στη συσκευασία.

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι έτοιμοι να κατακτήσουν, και όταν φτάσουν στην κορυφή του βουνού, νιώθουν τόσο ασφαλείς, τόσο γεμάτοι με τον εαυτό τους, τόσο ανεξάρτητοι, που ξεχνούν τις αρχές, τις αρχές και τις αξίες τους, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι κάθε σπόρος ό,τι φυτέψουμε, καλό ή κακό, μια μέρα καρποφορεί και έρχεται η ώρα της συγκομιδής για όλους. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, σηκώστε το κεφάλι σας και κάντε τις δύσκολες στιγμές σας μια εξαιρετική ευκαιρία για ανάπτυξη.

Υπάρχει ένας σκοπός σε όλα, και είμαι ζωντανή απόδειξη ότι οι μεγάλοι ήρωες σχηματίζονται από τη γη.

Τα αδέρφια του Ιωσήφ τον πούλησαν για να τον ξεφορτωθούν από φθόνο και δυσαρέσκεια. Του αφαίρεσαν την ελευθερία, τον μανδύα του, την άνεση του σπιτιού του, αλλά δεν μπορούσαν να του αφαιρέσουν την πίστη, τον καλό του χαρακτήρα, την προσωπικότητά του, τη δύναμή του ή το κουράγιο να συνεχίσει να παλεύει, να παλεύει και να μεγαλώνει.

Υπέφερε, αλλά στη θλίψη του προετοιμάστηκε και τιμήθηκε, και σε αυτούς που κάποτε τον έριξαν στο λάκκο άπλωσε τα χέρια του.

Τίποτα δεν είναι μάταιο, και όταν πολεμάμε τα δικά μας συναισθήματα, και αφήνουμε όλη μας την κατάσταση στα χέρια του Θεού, θεραπεύει, λύνει, αποδίδει δικαιοσύνη, φροντίζει!! Τώρα είναι η ώρα να σιωπήσουμε και να παρατηρήσουμε. Περαστικά σας…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου