Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Ε, υπάρχουν μέρες που δεν είναι εύκολες για εμάς!!

Υπέροχες Χριστιανικές Παραδοχές Vs Ψυχολογία !!!


Υπάρχουν μέρες που οι αγώνες διπλασιάζονται, που ο πόνος είναι πιο έντονος, που η κούραση χτυπά την ψυχή μας τόσο δυνατά που επιθυμούμε να τα παρατήσουμε, να τα παρατήσουμε και να τα αφήσουμε να φύγουν. Υπάρχουν μέρες που, όσο κι αν προσπαθούμε να συνεχίσουμε, η καρδιά μας βαραίνει και η επιθυμία να κλάψουμε για όλα όσα ζήσαμε άσχημα, για όλες τις προσβολές και τις ταπεινώσεις που έχουμε ήδη δεχτεί, για όλους τους δειλούς που είπαν εμείς, για όλη την αχαριστία που έχουμε ήδη υποστεί, είναι τέτοια.

Υπάρχουν μέρες που πραγματικά δεν είμαστε καλά και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι κάποιος να μας κρίνει ή να μας κάνει ερωτήσεις στις οποίες δεν έχουμε απαντήσεις. Όπως εσύ, έτσι κι εγώ περνάω εκείνες τις τρελές και ανεξήγητες μέρες που κάθε λεπτό μοιάζει σαν μια αιωνιότητα λόγω των πολλών πολέμων που αντιμετωπίζω, κυρίως εσωτερικούς. Περνάω επίσης καταστάσεις όπου πρέπει να σιωπήσω για να μην συμπεριφέρομαι σαν ανόητος και το μετανιώνω πικρά αργότερα, και ξέρετε τι κάνω; Ζητώ τις απαντήσεις μου από τον Θεό.

Προσεύχομαι ότι η πίστη μου θα ενισχυθεί σε Αυτόν και θα με κρατήσει να συνεχίζω χωρίς να βλέπω τις περιστάσεις. Προστατεύω την καρδιά μου για να μην ριζώσει μέσα της ο πόνος της καρδιάς και να καθυστερήσει όλη τη διαδικασία της κατάκτησης στη ζωή μου. Σηκώνομαι παρόλο που αισθάνομαι πολλές φορές αδύναμη και δεν τα παρατάω παρόλο που η επιθυμία να κλωτσήσω τον κουβά και να τρέξω είναι μεγάλη. Ξέρεις τι θέλω να καταλάβεις; Απλώς δεν είμαστε μόνοι, και οι μάχες που δίνουμε μας μεταμορφώνουν, μας διδάσκουν, μας ωθούν προς τους μεγάλους σκοπούς του Κυρίου που μέχρι τότε δεν γνωρίζαμε, μας δείχνουν νέους δρόμους, μας ενθαρρύνουν, μας φέρνουν σπουδαίους γνώσεις και εμπειρίες.

Οι πληγές που μας προκαλούν, στην αρχή, μας αφήνουν χωρίς έδαφος, χωρίς θέληση να συνεχίσουμε, χωρίς θάρρος, αλλά με τον καιρό, και με το έργο του Κυρίου, καταλαβαίνουμε ότι μετά από αυτές, η ιστορία που λέμε είναι από ανανεωμένη σάρκα ( ουλές ), η ψυχή ξεπλύθηκε, τα όνειρα χτίστηκαν και οι νίκες επιτεύχθηκαν, τώρα πια ήμαστε μια χαρά.. Τ΄Ακούς?? Μιά Χαρά!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου