Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Μην μιλάτε για τα έργα σας σε όσους ζουν
με πικρή ψυχή και χωρίς σχέδια !!!

Συναισθήματα Vs Συμπεριφορά !!!


Δεν χρειάζεται να γλείφεις τα πατώματα άλλων ή να βλάπτεις κανέναν για να είσαι κάποιος. Αυτές οι συμπεριφορές αφορούν ανασφαλείς και αυτοσαμποτάροντες ανθρώπους και όσο πιο πολύ συρρικνώνονται για να χωρέσουν σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο που δημιουργούν, τόσο περισσότερο ακυρώνονται, τόσο περισσότερο διαφθείρονται με τις δειλές και κακές πράξεις τους.

Έμαθα ότι όταν δίνουμε τον εαυτό μας σε σεβασμό, ταπεινότητα, απλότητα και ειλικρίνεια, όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο παράγουμε, τόσο περισσότερο δεν εμφανιζόμαστε ως το κέντρο της προσοχής του κόσμου, αλλά ως το κέντρο της καρδιάς όσων έχουν την μεταμορφωτική δύναμη στη ζωή μας, ο Θεός, που εκτός από το ότι μας ευλογεί και μας προστατεύει, μας χαρίζει επίσης ανεξήγητα δώρα και τρομερή σοφία όταν θέτουμε τον εαυτό μας υπό τη φροντίδα του.

Ο σωστός χρόνος και η υπομονή είναι το μυστικό για όλα, και το να ξέρεις πώς να αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις και δύσκολα και κρίσιμα άτομα, που ξέρουν μόνο να καρφώνουν αντί να χτίζουν. Αν μου επιτρέψεις κάποια συμβουλή, κράτα την καρδιά σου από ό,τι δεν είναι αρκετό για να σε οικοδομήσει, και ξέρεις πώς να περπατάς με τα πόδια σου. Να είστε σίγουροι για αυτό που κάνετε, και περισσότερο από αυτό, απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που η καρδιά σας θέλει να κατακτήσει. Μην διαδίδετε τα όνειρά σας σε αυτούς που δεν ονειρεύονται, σε αυτούς που δεν ζητωκραυγάζουν, σε αυτούς που δεν περπατούν μαζί σας.

Μην μιλάτε για τα έργα σας σε όσους ζουν με πικρή ψυχή και χωρίς σχέδια. Δεν είναι όλοι στο πλευρό σου και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να καταλάβεις ότι το να ευχαριστείς όλους και να είσαι σαν όλους, εκτός από κουραστικό, είναι αδύνατο και απογοητευτικό. Φροντίστε το γρασίδι σας και ο κήπος σας σύντομα θα ανθίσει. Θερίζουμε μόνο ό,τι σπέρνουμε, λαμβάνουμε καλή αναγνώριση μόνο από αυτό που πραγματικά ανθίζει από εμάς.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου