Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Τα πάντα σε αυτή τη ζωή εξαρτώνται
από το πόσο εκτιμούμε τον εαυτό μας !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τα πάντα σε αυτή τη ζωή εξαρτώνται από το πόσο εκτιμούμε τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε να το περιμένουμε αυτό από τους άλλους, δεν μπορούμε να είμαστε στο έλεος του επαίνου, της προσοχής ή της στοργής των άλλων για να αναγνωρίσουμε πόσο ενδιαφέροντες είμαστε, πόσα μπορούμε να πετύχουμε, πόσο σοφοί, δυνατοί, έξυπνοι και θαρραλέοι είμαστε.

Καταλαβαίνετε, δεν γεννηθήκαμε για να ευχαριστούμε τους ανθρώπους, αν και κάποιοι αξίζουν την πλήρη προσοχή μας, δεν έχουμε αυτή την ικανότητα, πάντα θα δυσαρεστήσουμε κάποιον και αυτό δεν είναι μέσα μας, γιατί είμαστε άνθρωποι με ισχυρή προσωπικότητα, έχουμε τα όνειρά μας, τις επιθυμίες μας, τους πόθους μας και πρέπει να επενδύσουμε σε αυτά χωρίς να εξαρτόμαστε τόσο πολύ από το τι σκέφτεται ή δεν σκέφτεται ο άλλος για εμάς.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη ζωή που υποφέρουν από αναγκαστικές αλλαγές, δεν έχουν δική τους ζωή, αυτοαγάπη, νομίζουν ότι θα κερδίσουν αυτή την καρδιά με τη βία, αρρωσταίνουν την ψυχή τους, χτυπούν τον εαυτό τους επειδή νομίζουν ότι είναι ο πιο άσχημος άνθρωπος στο πρόσωπο της γης, ο πιο δυστυχισμένος, ο πιο ανίκανος, και όλα αυτά επειδή ένα άτομο δεν τους βλέπει ακριβώς όπως είναι.

Σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας και αγαπήστε τον εαυτό σας ολοκληρωτικά, επενδύστε στις δυνατότητές σας και αγωνιστείτε για τον εαυτό σας. Αυτοί που Σ' Αρέσουν σε αποδέχονται, σε θαυμάζουν και δεν χρειάζονται κανένα λόγο για να σε συμπαθήσουν, και αυτό περιλαμβάνει και τις φιλίες. Πάντα λέω ότι πολλοί άνθρωποι περνούν από το δρόμο μας, αλλά δεν είναι όλοι άξιοι των συναισθημάτων μας, του σεβασμού και του θαυμασμού μας.

Ο Θεός μας ετοιμάζει φίλους και μας ετοιμάζει και την αγάπη, όλα στον δικό Του χρόνο, και πιστέψτε με, αυτό που προέρχεται από Εκείνον είναι πάντα το καλύτερο για τη ζωή μας. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρετε για κάποιον που δεν αναγνωρίζει την αξία σας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου