Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Σταματήστε να πιστεύετε
τα ψεύτικα χείλη ανθρώπων
που δεν γνωρίζουν τίποτα για τη ζωή σας…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τα χείλη της αλήθειας διαρκούν για πάντα,
αλλά η γλώσσα του ψεύδους, διαρκεί για μια μόνο στιγμή
!!!

(Παροιμίες 12:19)

Ξέρετε πόσες ευκαιρίες χάνετε επειδή πιστεύετε αυτά που λένε οι άλλοι για εσάς, τι σκέφτονται για τα μαλλιά σας, τα ρούχα σας, το χρώμα σας, το σώμα σας, το μικρό σας δάχτυλο, τη μύτη σας , τα μάτια σας, τον τρόπο που περπατάτε και μιλάτε, τη γειτονιά που ζείτε, την απλή ζωή που κάνετε και όλα όσα σας περιβάλλουν; Αρκετά.

Και το χειρότερο, πιστεύεις τα ψεύτικα χείλη αυτών που δεν ξέρουν τίποτα για τη ζωή σου και επειδή νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από σένα, σε κάνουν να νιώθεις πεσμένος και γεμάτος ελαττώματα σχεδιασμένα από τη φαντασία τους και όχι από τη δική σου πραγματικότητα.

Γνωρίζετε αυτόν τον εσωτερικό διωγμό που υφίστασθε; Ναι, αυτή που φαντάζεσαι ότι όλοι κοιτάζουν τα ελαττώματά σου, αυτή που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα καταφέρεις τίποτα στη ζωή επειδή είσαι το πιο άσχημο άτομο στο σύμπαν, επειδή έχεις ορισμένους περιορισμούς, ακριβώς, σου στερεί την ευχαρίστηση να ζήσεις το καλύτερο στη ζωή, να σχετιστείς με ενδιαφέροντες ανθρώπους, να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα και να προχωρήσεις μπροστά.

Ψιτ, στην άλλη γωνία θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα δείχνει με το δάχτυλο, στον άλλο δρόμο θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα ρίχνει άμμο στο δρόμο που πατάς, και εκεί, ακριβώς εκεί μπροστά θα υπάρχει πάντα κάποιος δυσάρεστος που θα προσπαθεί να υπονομεύσει την πίστη σου, το όνειρό σου, την ελπίδα σου και την αυτοεκτίμησή σου.

Αυτό συμβαίνει σε όλους, και δεν είστε ο μόνος άνθρωπος που περνάει μέσα από αυτές τις δυσαρέσκειες εκείνων που δεν μπορούν να κάνουν ένα βήμα μπροστά, δηλαδή είστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι, με την ίδια μεγάλη δυνατότητα ζωής και εσείς, και αυτό που σας κάνει να διαφέρετε από κάποιους είναι η ικανότητά σας να ξεπερνάτε το κακό που σας ρίχνουν και να προχωράτε μπροστά.

Οι προσβολές θα έρθουν, αλλά πρέπει να πιστέψουμε σε Εκείνον που μας έφτιαξε με αγάπη και τελειότητα, που σχεδίασε κάθε λεπτομέρεια σε εμάς και μας έκανε πολύ σημαντικούς γι' Αυτόν και για πολλούς ανθρώπους. Μάθετε, εκείνοι που δεν έχουν να κάνουν τίποτα να εφευρίσκουν, και όταν δεν δίνουμε τα εύσημα, προσπαθούν να μας προσεγγίσουν με ανέντιμο και κακόβουλο τρόπο. Ξυπνήστε και μην ακυρώνεστε από τη γνώμη κανενός. Το ψέμα δεν παραμένει…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου