Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Η δράση του Θεού στη ζωή μας γίνεται με
την αναμονή, όχι με τις επείγουσες ανάγκες
της καρδιάς μας…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Οι καρδιές μας είναι φτιαγμένες από επείγοντα, αλλά η δράση του Θεού στη ζωή μας συμβαίνει μόνο με την αναμονή μας, με την υπομονή μας, με τις προσευχές και την επιμονή μας. Δεν υπάρχει λόγος να Τον προλάβουμε από τον φόβο μήπως δεν πετύχουμε ή από την απελπισία. Ό,τι βγαίνει από το χρόνο, ό,τι αποφασίζουμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση από τον Κύριο δεν μας φέρνει χαρά, δεν μας φέρνει ευχαρίστηση, δεν μας κάνει καλό.

Το τίμημα είναι υψηλό, το ίδιο και οι συνέπειες. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι, αν και είναι πολύ δύσκολο να περιμένουμε, αυτό που έρχεται μέσα από την υπακοή μας είναι πολύ πιο ωφέλιμο από αυτό που μας έρχεται με τη βία, όποιο κι αν είναι αυτό. …

…Η τελειότητα υπάρχει μόνο σε αυτό που χτίζεται στον δικό του χρόνο, χωρίς εμπόδια ή απαιτήσεις. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα που υποφέρουν επειδή κατέλαβαν αυτό που δεν ήταν γραφτό να γίνει, ή χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο επειδή προτίμησαν να ενεργήσουν με βάση το συναίσθημα αντί να ακούσουν τη λογική και να περιμένουν την εντολή του Θεού.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι απογοητευμένοι σε αυτή τη ζωή επειδή ήθελαν πραγματικά να κάνουν ένα πράγμα και έκαναν κάτι άλλο εξαιτίας των απαιτήσεων των άλλων ή για να ικανοποιήσουν κάποιον που δεν ήξερε καν πώς να δώσει αξία στα δικά του όνειρα, προτιμώντας να ακούνε καταραμένες φωνές παρά να πιστεύουν ότι υπάρχουν θαύματα και ότι τα αδύνατα πράγματα συμβαίνουν εξαιτίας της υπομονής και της σοφίας μας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έγιναν θύματα μιας άδικης εποχής και σήμερα τρέφονται από τη θλίψη και τις απογοητεύσεις. Η αναμονή πονάει και ανησυχεί, αλλά επίσης μας πειθαρχεί, μας προετοιμάζει, μας διδάσκει για το καλύτερο που πρόκειται να έρθει.

Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τους ανέμους, μη χαθείτε στην απελπισία, μη μολυνθείτε από τη δυσπιστία κάποιων, μη δώσετε την καρδιά σας σε κανέναν επειδή κάποιος είπε ότι είστε πολύ μεγάλος ή ότι εκείνος ο άνθρωπος δεν σας κοιτάζει όπως θα θέλατε, μην εγκαταλείψετε εκείνο το πανεπιστήμιο επειδή κάποιος είπε ότι η πορεία που επιλέξατε δεν σας ταιριάζει ή δεν θα σας δώσει μέλλον, μην εγκαταλείψετε τίποτα σε αυτή τη ζωή, ούτε λόγω των περιστάσεων, ούτε λόγω του χρόνου. Περιμένετε... αυτό που είναι δικό σας θα έρθει αρκετά σύντομα.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου