Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Το κατάλληλο πρόσωπο υπάρχει και
ο Θεός είναι αυτός που σας το συστήνει…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Το σωστό πρόσωπο υπάρχει ναι, και είναι ο Θεός που σου τoπαρουσιάζει, αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες επιβεβαιώσεις που κουβαλάω μαζί μου. Έχω αυτή τη βεβαιότητα στην καρδιά μου και ξέρω ότι στη ζωή του ανθρώπου υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για όλα τα πράγματα.

Δεν έχει σημασία η κοινωνική σας τάξη, η σωματική σας διάπλαση ή η ηλικία σας, αυτό που Εκείνος (ο Κύριος) έχει για τη ζωή σας είναι όμορφο, τέλειο και θα συμβεί. Αυτή η αγάπη που περιμένατε θα έρθει στο δρόμο σας και το κλειδί είναι να περιμένετε, να πιστεύετε, να πιστεύετε και να μην αμφιβάλλετε ή να μην απελπίζεστε.

Μην δίνετε την καρδιά σας σε κανέναν από ανάγκη, μοναξιά, απαιτήσεις άλλων ανθρώπων ή φόβο. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε μια σχέση που θα σας φέρει μόνο απογοήτευση στο μέλλον. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας στα χέρια κάποιου που δεν θα σας φροντίσει, δεν θα σας εκτιμήσει ή δεν θα σας θέλει με την ίδια ένταση που σας θέλει η ΨΥΧΗ ΣΑΣ. Μην θέλετε να δείξετε στον κόσμο μια ευτυχία που δεν υπάρχει μέσα σας. Επιλέξτε να περιμένετε.

Τα θαύματα που κάνει ο Θεός στη ζωή μας είναι ανεξήγητα. Σκέφτεται με τις πιο μικρές λεπτομέρειες, μας βλέπει διαφορετικά και αυτό που μας ετοιμάζει δεν είναι ένα καπάκι ταψιού, το γλάσο σε μια τούρτα ή μισό πορτοκάλι. Δεν είμαστε ατελή όντα που εξαρτώνται από κάποιον που θα μας στηρίξει. Είμαστε δώρα, είμαστε το καλύτερο έργο Του, είμαστε μαργαριτάρια που φυλάσσονται για να παραδοθούν σε αυτόν που πραγματικά ξέρει πώς να μας φροντίζει και να μας εκτιμά.

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δίνουν μεγαλύτερη σημασία στη γλώσσα των ανθρώπων και στο χρόνο, παρά στην ίδια τους την καρδιά. Αφήνουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί από τη ματαιοδοξία του να έχουν κάποιον στο πλευρό τους. Αλλάζουν φίλο(-ους) όπως αλλάζει κανείς τα ρούχα, και εγκαταλείπουν τον εαυτό τους σιγά σιγά χωρίς να το καταλαβαίνουν.

Άλλοι νομίζουν ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο, κομπλεξικοί, υποτιμούν τον εαυτό τους που είναι μόνοι τους, λες και είναι οι μόνοι στη γη που δεν έχουν σχέση. Άλλοι μαχαιρώνονται στην κόψη του ξυραφιού, τρέχουν πίσω από κάποιον που νοιάζεται ελάχιστα, υποφέρουν, μεταναστεύουν, εκλιπαρούν για στοργή, προσοχή, αγάπη, σπρώχνουν με την κοιλιά μια μη αμοιβαία αγάπη και ακρωτηριάζουν σιωπηλά τον εαυτό τους μέσα τους μόνο και μόνο για να κρατήσουν τα προσχήματα.

Μην ξεχνάτε: ό,τι φτάνει με τον καιρό μας φέρνει χαρές και ικανοποιήσεις για το ότι είναι πλήρες, για το ότι είναι τέλειο, για το ότι είναι από εμάς και για εμάς. Να αγαπάτε καλά ο ένας τον άλλον και να αγαπάτε και ο άλλο τον άλλον… κι όπως είπε & ο Ιησούς Χριστός, Αγαπάτε Αλλήλους !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου