Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Για την εβδομάδα, ο Θεός να σας φυλάει,
να σας ευλογεί, να σας προστατεύει και
να σας απαλλάσσει από κάθε κακό, αμήν !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Η ευλογία που έχει ετοιμάσει ο Θεός για τη ζωή σας είναι μεγάλη και την επιθυμεί πολύ η καρδιά σας. Αλλά είναι ΠΟΛΥ σημαντικό να θυμάστε το εξής: Οι κακοί άνθρωποι υπάρχουν, και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα επιθυμεί την πτώση σας, που δεν θα σέβεται την ιστορία σας, που θα αγνοεί τον πόνο σας, που θα περιφρονεί εντελώς το άτομο που είστε, μόνο και μόνο για να σας δει πεσμένο, ανίσχυρο και εντελώς δυσαρεστημένο με όλα όσα έχετε πετύχει.

Κάποιοι άνθρωποι θα διασχίσουν το δρόμο σας χρησιμοποιώντας τα χειρότερα όπλα μόνο και μόνο για να σας ταρακουνήσουν συναισθηματικά, να σας αποσταθεροποιήσουν και να σας κάνουν να πέσετε στο χαμηλότερο επίπεδο αντικρούοντας προσβολές και προσβολές, και ξέρετε γιατί; Επειδή το θάρρος που έχετε εσείς δεν το είχαν ποτέ εκείνοι.

Αυτή τη μεγάλη θέληση να προχωρήσεις μπροστά και να αναπτυχθείς ειλικρινά με την αξία και την προσωπική ικανοποίηση χωρίς να θέλεις να είσαι ανώτερος από οποιονδήποτε επίσης δεν είχαν ποτέ. Το λέω αυτό από εμπειρία, υπάρχουν άνθρωποι που δεν γυρίζουν τίποτα στη ζωή και εύχονται να μην γυρίζει τίποτα και ο άλλος. Η κακία συνοδεύει αυτούς που της δίνουν καταφύγιο, δυστυχώς. Αυτό που ήρθα να σας πω είναι το εξής: μην κοιτάτε αυτό που υπάρχει γύρω σας, κοιτάξτε μπροστά.

Μην προσπαθείς να δικαιολογηθείς συνεχώς σε εκείνους που, ακόμη και αν ξέρουν ότι πονάει λιγότερο, δεν αποδέχονται αυτή την τεράστια αλλαγή που έκανε ο Θεός στη ζωή σου. Τις φορές που σταμάτησα να απαντώ στην κριτική και τις βρισιές που μου έριχναν, έχασα μεγάλες ευκαιρίες επιτρέποντας στην κακία των άλλων να πάρει τη θέση της πίστης μου και της βεβαιότητάς μου για το ποια ήμουν και τι μπορούσα να ξεπεράσω και εγώ.

Το πλήθος των αντιπάλων μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με το πλήθος εκείνων που πραγματικά θέλουν το καλύτερό μας. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις, αντιμετωπίστε τα εμπόδια, αγνοήστε το ανθρώπινο κακό, κοιτάξτε τον εαυτό σας με περισσότερο σεβασμό και συνεχίστε να πιστεύετε, να αγωνίζεστε και να προσπαθείτε για όλα όσα επιθυμεί η καρδιά σας, και θα τα καταφέρετε. Ο Θεός μας τιμά. Την κατάλληλη στιγμή και πέρα από τη φαντασία μας.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου