Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Αγκαλιάστε τις αναμονές και πιστέψτε:
με τον καιρό ο Θεός θα σας τιμήσει...!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Τα πράγματα δεν πάνε πάντα καλά για εμάς και υπάρχουν μέρες που θέλουμε απλώς να μας αγκαλιάσει ο Θεός και τίποτα άλλο. Είναι ένας καυγάς που δεν τελειώνει, είναι ένας πόνος που δεν σταματά, είναι μια λαχτάρα που δεν περνά, είναι μια κατάσταση που δεν λύνεται, είναι τόσα πολλά πράγματα που μας συμβαίνουν που ακόμα και ο ύπνος μας εγκαταλείπει και οι ανησυχίες παίρνουν τη θέση τους μέσα μας.

Είναι δύσκολο, το ξέρω, και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν δεν μπορούμε να το βγάλουμε από μέσα μας με κανέναν και η καρδιά μας είναι σφιγμένη χωρίς να ξέρουμε πώς θα είναι την επόμενη μέρα.

Η ψυχή μας γίνεται ανήσυχη και η επιθυμία να φύγουμε μακριά από τα πάντα και τους πάντες είναι τόσο μεγάλη, αλλά να σας πω κάτι; Η απελπισία μας εμποδίζει να δούμε τη δράση του Θεού, η αγωνία εμποδίζει τη φωνή Του να φτάσει στα αυτιά μας, ο φόβος ότι δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες μας σταματά στη μέση του δρόμου και αν αντιδράσουμε σε όλα αυτά, αν δεν τα αντιμετωπίσουμε, αν δεν είμαστε πιο δυνατοί από τις αρνητικές μας σκέψεις, δεν θα νικήσουμε.

Η πίστη πρέπει να ασκηθεί για να συμβεί το θαύμα. Ο Θεός δεν σας εγκατέλειψε, δεν σας άφησε εκεί μόνο να υποφέρετε, δεν σας εγκατέλειψε. Αγκαλιάστε την αναμονή και πιστέψτε, με τον καιρό θα σας τιμήσει και ακόμα και αυτοί που δεν πιστεύουν σε εσάς, θα πρέπει να αναλογιστούν. Εμπιστευτείτε Τον, ότι Εκείνος θα κάνει τα περισσότερα. Καλή ξεκούραση & Βοήθειά μας ο Ιησούς Χριστός…!!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου