Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Μην ανησυχείτε για τους αντίθετους ανέμους,
προσευχηθείτε και μείνετε σταθεροί.
Ο Θεός έχει τον έλεγχο…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Είναι περίπλοκο να καταλάβουμε ότι ο Θεός είχε σκοπούς με τη ζωή του Ιωσήφ, επιτρέποντάς του να πωληθεί από τους ίδιους του τους αδελφούς και να σκλαβωθεί στην Αίγυπτο χωρίς κανένα έλεος (Γένεση 39:1). Ακριβώς όπως είναι επίσης δύσκολο για εμάς να δεχτούμε ότι είχε σκοπούς με τη ζωή του Δανιήλ επιτρέποντάς του να ριχτεί στο λάκκο των λεόντων επειδή δεν ήθελε να προσκυνήσει έναν βασιλιά (Δαν. 6:16).

Ακόμα χειρότερο είναι να καταλάβουμε ότι η πίστη του Σαδράχ, του Μισάχ και του Αβδενεγώ μαζί Του δεν απέτρεψε κανέναν από αυτούς από το να ριχτεί στο φλεγόμενο πυρακτωμένο καμίνι (Δαν. 3:23). Αλλά μπορώ να σας πω με όλες τις αλήθειες που περιέχονται στον λόγο του Κυρίου ότι οι σκοποί εκπληρώθηκαν! Ο Ιωσήφ τιμήθηκε, ο Δανιήλ κέρδισε την εμπιστοσύνη του βασιλιά με τη γενναιότητα και την πίστη του και έκανε τους πάντες να γνωρίσουν τη δύναμη του βασιλιά όλων των βασιλιάδων.

Οι τρεις άνδρες στο καμίνι δεν έπαθαν ούτε ένα κάψιμο και σώθηκαν από τη φωτιά, εκτός του ότι απέδειξαν σε όλους ότι ακόμη και στη δοκιμασία δεν θα αρνούνταν την πίστη τους, και το πιο όμορφο πράγμα που μαθαίνω από όλα αυτά είναι ότι ο Κύριος ήταν με όλους αυτούς. Κανείς δεν κερδίζει χωρίς να δοκιμαστεί, κανείς δεν αντιμετωπίζει έναν πόλεμο χωρίς πρώτα να προετοιμαστεί, κανείς δεν πετυχαίνει τίποτα χωρίς να περάσει από τις ερήμους, τις προκλήσεις, τις αντιξοότητες.

Δεν έχει νόημα να θρηνείς κάθε μέρα φωνάζοντας στις τέσσερις γωνίες ότι αν ο Θεός ήταν μαζί σου δεν θα συνέβαιναν ορισμένα πράγματα, ε, ακριβώς επειδή είναι εκεί, δίπλα σου, φυσούν οι άνεμοι, και αν είσαι επίμονος, υπομονετικός και ξέρεις να ψάχνεις πιο σταθερά αυτό που λαχταρά η καρδιά σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι κάθε μάχη που αντιμετωπίζεις είναι μια σημαία νίκης που υψώνεται υπέρ σου.

Ο Κύριος που είναι μέσα μας είναι μεγαλύτερος από όλα όσα έρχονται εναντίον μας. Να είστε γενναίοι και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποθαρρύνεται, να μη φοβάστε τις φωνές αυτής της απροσδόκητης καταιγίδας που περνάει από τη ζωή σας και να μην υποκύπτετε στην αποτυχία. Όλα θα συμβούν την κατάλληλη στιγμή και πιστέψτε με, με τον πιο όμορφο τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε.

Δεν υπάρχει καμία φυλακή, κανένα άγριο λιοντάρι, κανένα πύρινο καμίνι, κανένας βαρύς αγώνας που να εμποδίζει τον Θεό να ενεργήσει για σας… Γρηγορείτε & Προσεύχεσθε… Αμήν !!!


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου