Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Δόξα τω Θεώ που μας φροντίζει. Δόξα τω Θεώ
που πάντα μας δείχνει ποιος είναι ποιος !!!

Κοινωνία/Σχέσεις/Συναισθήματα Vs Οι εμπνεύσεις μου… οι Χριστιανικές !!!


Υπάρχουν μάχες που τις δίνουμε μόνοι μας, και οι συναισθηματικές είναι οι χειρότερες γιατί συνδέονται με τη δύναμη και όταν δεν έχουμε δύναμη είναι γιατί κάτι στην ψυχή μας δεν λειτουργεί καλά. Ο συναισθηματικός μας οργανισμός έχει μια τεράστια δύναμη να μας ελέγχει όταν οι σκέψεις μας παραδίδονται ολοκληρωτικά σε αυτόν και όταν το θέλημά μας είναι αντίθετο με το θέλημα του Θεού για εμάς.

Θα σας πω ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον εαυτό μου που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή σας, θυμόμενη ότι δεν γράφω για να σας επηρεάσω, αλλά για να σας ξυπνήσω μέσα σας και να σας κάνω να καταλάβετε ότι υπάρχει ένας κόσμος γεμάτος δυνατότητες που σας προσκαλεί να ζήσετε το καινούργιο. Έχω επίσης απογοητευτεί πολλές φορές από ανθρώπους και η τελευταία πλήγωσε την ψυχή μου γιατί εκτός από την απόλυτη εμπιστοσύνη μου, είχε και την αγάπη μου. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για τα συναισθήματα των άλλων, επειδή νομίζουν ότι είναι σούπερ σωστοί, λογικοί και έχουν τους δικούς τους λόγους.

Δυστυχώς, δεν τους ενδιαφέρει.

Επικεντρώνονται στον ομφαλό τους και ακολουθούν το δικό τους δρόμο χωρίς να συνειδητοποιούν τους πικρούς σπόρους που φυτεύουν. Συνεχίζουν να χτίζουν τις νέες τους ιστορίες προσπαθώντας να καμουφλάρουν τα προηγούμενα κεφάλαια και σιγά σιγά παύουν να υπάρχουν μέσα μας για αμέτρητους λόγους. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα, καταλαβαίνετε??? Δόξα τω Θεώ που μας φροντίζει!!
Δόξα τω Θεώ που πάντα μας δείχνει ποιος είναι ποιος!!

Πρέπει να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να ακολουθήσετε τη ζωή σας σεβόμενοι κάθε κεφάλαιο της ιστορίας σας χωρίς να κάνετε παρακάμψεις. Περνάτε μέσα από τις θεραπευτικές διαδικασίες εκμεταλλευόμενοι κάθε διδασκαλία και αγκαλιάζοντας πρόθυμα κάθε εμπειρία. Φροντίστε τις πληγές σας με μεγάλη προσοχή, και όταν γίνετε καλά, ξεκινήστε το δρόμο χωρίς να κοιτάξετε πίσω. Είναι μέρος του, κάθε ουλή είναι ένα μνημείο, απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μέρος του, και αυτό είναι εντάξει.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου