Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Ζήσε την εργένικη ζωή σου...!!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Αν είστε μόνοι αυτό είναι δικό σας πρόβλημα, αν αποφασίσατε να δώσετε ένα διάλειμμα στην καρδιά σας και να απολαύσετε την εργένικη ζωή σας αυτό είναι ακόμα περισσότερο δικό σας πρόβλημα, είναι προτιμότερο να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι παρά να κουβαλάτε στους ώμους σας μια αναγκαστική σχέση, γεμάτη προδοσίες, δυσπιστία, καβγάδες, συλλήψεις, ζήλια και αρρώστιες.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στις προσωπικές σας αποφάσεις, και βρίσκω αυτού του είδους τις ερωτήσεις πολύ κουραστικές, σαν να είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε μια σοβαρή δέσμευση με κάποιον μόνο και μόνο για να ευχαριστήσουμε τους άλλους και να αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να δικαιολογήσουμε τη ζωή μας σε όσους δεν ενδιαφέρονται.

Πολλοί άνθρωποι στις μέρες μας ζουν με το φαίνεσθαι, με ένα ψεύτικο χαμόγελο στο πλάι, προσπαθώντας πάντα να δείχνουν ευτυχία, ενώ στην πραγματικότητα είναι με μια πληγωμένη ψυχή, νιώθοντας υποτιμημένοι από εκείνους που έχουν αφιερώσει το χρόνο τους, τη στοργή τους, την πίστη τους, τα όνειρά τους και την καρδιά τους.

Όχι, δεν έχετε αυτή την υποχρέωση απέναντι σε κανέναν, και όταν κάτι εξαιρετικό και όμορφο πρέπει να συμβεί στη ζωή σας, θα γίνει με το τέλειο θέλημα του Θεού και όχι εξαιτίας των απαιτήσεων άλλων ανθρώπων. Ανησυχήστε για το πώς θα είστε καλά, για το πώς θα ζείτε κάθε μέρα όπως είναι, χωρίς να παρασύρεστε από το τι λένε, σκέφτονται και σχεδιάζουν οι άλλοι για εσάς, γιατί αυτό που καθορίζει το μέλλον μας είναι οι βεβαιότητες ενός παρόντος που ζούμε καλά, τα υπόλοιπα είναι συνέπεια.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου