Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Το κακό κόβεται στις ρίζες του!!
Δεν κερδίζεις τίποτα από αυτό !!!

Κοινωνία/Σχέσεις ~ Συναισθήματα ~ Συμπεριφορά !!!


Το κλάδεμα και η κοπή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες. Όταν κλαδεύουμε ένα δέντρο, κόβουμε τα κλαδιά μαζί με τα φύλλα, κρατώντας τη ρίζα του στο έδαφος με την ελπίδα ότι θα ξαναβλαστήσει πιο δυνατό και ανανεωμένο. Το κλαδεύουμε για να του δώσουμε την ευκαιρία να αναπτυχθεί. Κλαδεύουμε για να αφαιρέσουμε το κακό μέρος του, κλαδεύουμε γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να φέρει ακόμα καλούς καρπούς.

Όμως δεν έχει κάθε δέντρο καλή ρίζα, κάποια εξαπλώνονται παίρνοντας το χώρο των άλλων, καταστρέφοντας το έδαφος, προκαλώντας ζημιές, φέρνοντας προβλήματα, καταλαμβάνοντας μια θέση που δεν τους ανήκει, και αν δεν κοπεί, αν δεν ξεριζωθεί, η μελλοντική του ανάπτυξη μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη και επικίνδυνη ζημιά στη γη.

Έτσι είμαστε όταν κλαδεύουμε τα φύλλα και κρατάμε τη ρίζα αυτού που μόνο προβλήματα φέρνει στη ζωή μας, που μόνο προβλήματα και πιθανόν καταστροφή μας προκαλεί. Υπάρχουν δέντρα που φαινομενικά είναι καρποφόρα, μας προσελκύουν με την εξωτερική τους ομορφιά, μας προκαλούν την επιθυμία να γευτούμε τους καρπούς τους, μας δίνουν μια κάποια ασφάλεια ότι, ό,τι κι αν λένε οι άνθρωποι, είμαστε καλοταϊσμένοι, αλλά μόνο έτσι φαίνεται.

Τα σάπια φρούτα πέφτουν μόνα τους, αλλά όχι τα σκουλήκια. Όποιος επιλέγει να ζει στο περιθώριο, εξαπατώντας τον εαυτό του, σκάβει τον τάφο του και θάβεται μέσα σε αυτόν, έτσι λέει ο λόγος του Κυρίου. Θυμηθείτε, αν έχει ήδη ριζώσει, είναι επειδή έχει δημιουργήσει δύναμη, και αυτό που δημιουργεί δύναμη μέσα μας, μας εξουσιάζει επίσης. Προστατέψτε την καρδιά σας από το κακό, διαφυλάξτε τον εαυτό σας, κόψτε στη ρίζα ό,τι δεν σας αφήνει να προχωρήσετε, πριν πάρει διαστάσεις που ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας.

Μιλάω για κακές σκέψεις, κακές προθέσεις, εξαπάτηση και ψέματα, μνησικακίες, κακούς ανθρώπους, αυτό που δεν είναι καλό, αυτό που δεν κάνει καλό, δεν οικοδομεί, ούτε φέρνει ειρήνη, αυτό που σας κυριαρχεί σε σημείο που σας αφαιρεί όλη την όρασή σας για τον Θεό, αυτή η σχέση γεμάτη εμπόδια που κουβαλάτε στους ώμους σας ή αυτή η ανθισμένη φιλία που σας σπρώχνει στην άβυσσο.

Μιλάω για αυτό που καταστρέφει το έδαφός σας και βλάπτει όλη τη γη σας. Μιλάω για αυτό που έχει ριζώσει μέσα σας και σας κάνει να έχετε συμπεριφορές που στη φυσική σας κατάσταση δεν θα είχατε ποτέ. Να είστε προσεκτικοί με το κακό που ασκείτε, η συγχώρεση προέρχεται από τον Θεό, αλλά οι συνέπειες προέρχονται από τη ζωή. Πολλοί άνθρωποι, μη δίνοντας προσοχή σε αυτό, δίνουν μακροζωία στο κακό, πιστεύοντας ότι μόνο το κλάδεμα θα λύσει το πρόβλημα, και στο τέλος πληγώνονται.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου