Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Το να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να μην καλλιεργείς την κακία των άλλων ανθρώπων είναι υποχρεωτικό. Και το να έχει κανείς τη δική του βούληση, ανεξάρτητα από το αν αρέσει ή όχι στον άλλον, είναι πολύ απαραίτητο !!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συμπεριφορα~Συναισθήματα


Λυπάμαι που σας ενημερώνω, αλλά όπου κι αν βρίσκεστε, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον είτε έξω από αυτό, πάντα κάποιος θα διαφωνεί μαζί σας ή θα σας επικρίνει για κάποιο επίτευγμα. Πάντα κάποιος θα θέλει να σας αλλάξει ή ακόμα και να επιβληθεί στη ζωή σας με ασεβή και απελπισμένο τρόπο. Κάποιος θα αισθάνεται πάντα ότι έχει το δικαίωμα να σας υπαγορεύει κανόνες.

Δεν μιλάω για τη μαμά και τον μπαμπά, μιλάω για ανθρώπους που χρειάζονται ειδική άδεια για να εκφέρουν τη γνώμη τους, και επειδή νομίζουν ότι έχουν δίκιο, δεν το σέβονται. Δεν είναι όλοι ίσοι, δεν βαδίζουν όλοι μαζί, δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς, δεν έχουν όλοι τα ίδια όνειρα ή τις ίδιες αρχές με τις δικές σας, και αυτό προκαλεί κόπωση σε κάποιους που ενοχλούνται από τη διαφορετικότητά σας.

Και, με τον ίδιο τρόπο, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από τον άλλον να είναι όπως θέλουμε να είναι. Έκανα όλες αυτές τις εξηγήσεις μόνο και μόνο για να σας πω ότι μπορείτε να γίνετε ένα λουλούδι ή ένας στόχος στη ζωή κάποιου απλά και μόνο με το να είστε εσείς. Αν είσαι λουλούδι, αμήν, είναι σημάδι ότι κάποιος σε αποδέχεται και σε δέχεται όπως είσαι, αλλά αν είσαι στόχος, ετοιμάσου γιατί το να είσαι πραγματικοί άνθρωποι, με τη δική σου ουσία και προσωπικότητα, σε ενοχλεί και κάνει και την ψυχή σου να νιώθει άβολα. Θέλω απλώς να καταλάβετε ότι το να συμπαθείτε τον εαυτό σας είναι απαραίτητο. Το να αποδέχεστε τον εαυτό σας και να μην καλλιεργείτε την κακία των άλλων ανθρώπων είναι υποχρεωτικό.

Και το να έχετε τη δική σας βούληση, ανεξάρτητα από το αν αρέσει στους άλλους ή όχι, είναι πολύ απαραίτητο. Μάθετε, λοιπόν, να φροντίζετε τον εαυτό σας και να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας χωρίς να κοιτάτε προς τα πλάγια, χωρίς να ανησυχείτε για την κριτική από εκείνους που δεν γνωρίζουν πολλά για εσάς, από εκείνους που δεν συμμετέχουν, από εκείνους που θέλουν μόνο να προκαλούν πράγματα και όχι να βοηθούν. Αυτό είναι εξωφρενικά καλό για εμάς και μας κάνει να προχωρήσουμε και εμείς μπροστά...


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου