Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Την στιγμή που προσεύχεστε, αυτό που ζητάτε αρχίζει να πραγματοποιείται !!!

Από την διδασκαλία του Αϊβανχωβ !!!


Η Βασιλεία τού Θεού θα έρθει, ο Χρυσός Αιώνας θα έρθει..... !!!


Κάθε φορά που κάνετε μία προσευχή ειλικρινή, έντονη και με ανιδιοτέλεια, εισακούεστε, αλλά προοδευτικά, η διαδικασία είναι συνεχής και προχωρεί δυναμώνοντας, γιατί αυτό που ζητάτε δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία μέρα.

Την στιγμή που προσεύχεστε, αυτό που ζητάτε αρχίζει να πραγματοποιείται, χρειάζεται όμως πολύς καιρός για να πραγματοποιηθεί πλήρως.

Όταν φυτεύετε έναν σπόρο, ήδη η πραγματοποίηση έγινε.
Για να γίνει όμως ο σπόρος δέντρο χρειάζονται χρόνια, αλλά ήδη έχετε εισακουστεί.

Αν ζητάτε την Βασιλεία τού Θεού και την Δικαιοσύνη Του, δεν μπορείτε να την φέρετε μέσα σε μια μέρα, δεν είναι δυνατόν, είναι ένα γιγάντιο δέντρο που δεν φυτρώνει αμέσως. Είναι όμως φυτεμένο, ο σπόρος φυτεύτηκε και το δέντρο φυτρώνει.

Όταν έρχεστε το πρωί στην ανατολή τού ήλιου, να συγκεντρώνεστε στην Βασιλεία τού Θεού, να εύχεστε την Βασιλεία τού Θεού, μόνο αυτό, γιατί η Βασιλεία τού Θεού είναι μία κατάσταση τελειότητας, πληρότητας και τα περιλαμβάνει όλα : την υγεία, τον πλούτο, την ομορφιά, την τάξη, την ελευθερία, την ειρήνη, την ισορροπία, την αρμονία, την ευτυχία...

Η Βασιλεία τού Θεού είναι μία σύνθεση από όλες τίς ευλογίες, μία κατάσταση ισορροπίας και αρμονίας. Όλα όσα έχει ανάγκη η ψυχή μας, το πνεύμα, η καρδιά μας, ο νους και το φυσικό μας σώμα, συμπεριλαμβάνονται στην πραγματοποίηση τής Βασιλείας τού Θεού.


Ο Ιησούς έλεγε: "Ζητείτε την Βασιλεία τού Θεού και την Δικαιοσύνη Του, και τότε όλα τα άλλα θα σάς δοθούν και με το παραπάνω.".

Ναι, γιατί την στιγμή που εργάζεστε για μία θεϊκή ιδέα, ήδη ενεργεί πάνω σας και σάς φέρνει ό,τι έχει. Αν έχετε μία και μοναδική ιδέα, αυτή η ιδέα που "κατοικεί" στον κόσμο τού φωτός επάνω, σάς φέρνει σε επικοινωνία με καινούργιους φίλους, σάς γνωρίζει με άλλα όντα, με άλλες περιοχές, και έτσι, ύστερα από λίγο καιρό, αυτή η μόνη ιδέα σάς έχει φέρει όλο τον Ουρανό. Γιατί επάνω όλα είναι ενωμένα, δεν υπάρχει διαχωρισμός, και μόνο όταν μία ιδέα ανακινείται, ανακινούνται και όλες οι άλλες.

Την στιγμή που έχετε καλές σχέσεις με μια ιδέα, την αγαπάτε, την τροφοδοτείτε και την έλκετε, σάς φέρνει σε επικοινωνία με όλες τις άλλες που σάς στέλνουν αυτά που έχουν.

Όλοι μας οφείλουμε να ζητάμε την Βασιλεία τού Θεού.
Μπορούμε να την ζητάμε και όταν είμαστε μόνοι, αλλά μόνοι δεν μπορούμε να έχουμε τόσο δυνατά αποτελέσματα. Γιατί η πραγματική εξέλιξη πάει με την έννοια τής συλλογικότητας.

Εκείνος που αναπτύσσεται μέσα στην συλλογικότητα εξελίσσεται θαυμάσια. Να αγαπάτε την συλλογικότητα και να αισθάνεστε σαν να είστε βυθισμένοι μέσα στον ωκεανό όπου όλες οι ψυχές δονούνται μαζί.

Όταν νικήσετε ορισμένες προσωπικές τάσεις, τις υποτάξετε και απαλλαγείτε από αυτές, θα μπορέσετε επιτέλους να πείτε : "Είμαι ένα όν συλλογικό, δεν είμαι πια μία κάμπια, είμαι μια πεταλούδα!"


The article was written Omraam Mikhael Aivanhov & posted by… Namaste/ despoina palamari

Σημ. Σημείωση by admin Τι σημαίνει η λέξη Namaste.. δείτε ΕΔΩ


Biography & Bibliography etc. for Omraam Mikhael Aivanhov {photo UP}

You Might Also Like… …

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Από την διδασκαλία του Αϊβανχωβ
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Ο δρόμος της Αυτοκράτειρας
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Δυστυχία είναι μια Κατάσταση του Μυαλού
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα: H Εσώτερη Γη !!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Βιώνω τις σχέσεις μου με Ελευθερία
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Αναζητώντας την Ευτυχία
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Πιστεύεις στα θαύματα
???

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Ανατομία της Ψυχής 2
!!!

Δείτε κ.α. Αναρτήσεις με Θέμα:
Η Αλχημεία της Μεταμόρφωσης
!!!


pulseoflove

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου